Με πυρετώδεις ρυθµούς προετοιµάζει το νέο κανάλι ο επιχειρηµατίας Φίλιππος Βρυώνης. Ο νέος σταθµός «χτίζεται» στις εγκαταστάσεις όπου φιλοξενούνταν κατά το παρελθόν γνωστό κανάλι.

Το εντυπωσιακό στην όλη ιστορία έχει να κάνει µε το γεγονός ότι ο επιχειρηµατίας έχει αποφασίσει να δώσει το όνοµα «Ε» στο νέο τηλεοπτικό του εγχείρηµα. Όπως ισχυρίζεται, στο deal που έχει κάνει µε τον µεγαλοµέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη δεν περιλαµβάνεται το όνοµα του καναλιού. Απεναντίας, το «Ε» µε το παλιό λογότυπο ανήκει σε εταιρεία συµφερόντων Βρυώνη. Με δεδοµένο αυτό, ο επιχειρηµατίας ετοιµάζεται αµέσως µετά το Πάσχα να ανάψει το πράσινο φως για τη λειτουργία του νέου σταθµού. Σύµφωνα µε πληροφορίες, το concept θα στηρίζεται στη λογική του παλιού «Ε».

Στο µεταξύ, ο Φίλιππος Βρυώνης εµφανίζεται ενοχληµένος από το γεγονός ότι η πλευρά Σαββίδη δείχνει χρονική ασυνέπεια σε σχέση µε την αποπληρωµή του ποσού που είχε συµφωνηθεί για την εξαγορά του «Ε».

Το ποσό που υπολείπεται για να ολοκληρωθεί και επισήµως το deal ανέρχεται στα 3,5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, ως εγγύηση ο Ιβάν Σαββίδης έχει βάλει ένα νεοκλασικό που διαθέτει στη Θεσσαλονίκη. Αυτό πρακτικά σηµαίνει ότι από τη στιγµή που δεν υλοποιήσει τα προβλεπόµενα από τη συµβολαιογραφική πράξη, ο κ. Βρυώνης µπορεί ακόµη και να διεκδικήσει το κτίσµα που έχει µπει ως ενέχυρο.  

Πηγή: Secret