Με εντατικούς ρυθµούς προετοιµάζει το νέο «Ε» ο επιχειρηµατίας Φίλιππος Βρυώνης. Στο πλαίσιο αυτό, εκτός από το σήµα και την οργάνωση των εγκαταστάσεων που θα φιλοξενήσουν το νέο του τηλεοπτικό εγχείρηµα, ο κ. Βρυώνης έχει ξεκινήσει επαφές τόσο µε στελέχη του πρώην καναλιού του όσο και µε άλλους που προέρχονται από την αγορά της τηλεόρασης.

Σύµφωνα µε πληροφορίες του «Secret», για την απογευµατινή ζώνη σκέφτεται σοβαρά να προτείνει συνεργασία στην Ευγενία Μανωλίδου, ενώ για την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων στον δηµοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη. Επίσης, ο επιχειρηµατίας µελετά σοβαρά να προτείνει την παρουσίαση καθηµερινής εκποµπής στον Γιώργο Τράγκα.

Σε κάθε περίπτωση, στόχος του είναι να εκπέµψει αµέσως µετά το Πάσχα µε πλήρες πρόγραµµα µέσα από τη συχνότητα του σηµερινού Extra 3. Μάλιστα, µε βάση τα δεδοµένα που υπάρχουν, το κανάλι θα στηρίζεται εν πολλοίς στη λογική του πρώην «Ε». Το όνοµα του υπό δηµιουργία καναλιού -όπως έχει γράψει κατ' επανάληψη το «Secret»- θα είναι «Ε» µε το παλιό λογότυπο του σταθµού, πριν αυτό αλλάξει από τη νέα ιδιοκτησία υπό τον Ιβάν Σαββίδη.