Εντατικά προετοιµάζονται τα σκηνικά για τα δελτία ειδήσεων και τις ενηµερωτικές εκποµπές στο Kontra Channel, χωρίς πάντως µέχρι στιγµής να έχει ανακοινωθεί η έναρξη του νέου προγράµµατος. Ο Ανδρέας Κουρής συνεχίζει τις εντατικές επαφές, ωστόσο οι αρχικές σκέψεις για τη ∆ευτέρα 23 Απριλίου είναι µάλλον δύσκολο να υλοποιηθούν, ενώ ενδιαφέρον έχει ότι το προηγούµενο διάστηµα, εκτός από τα πρόσωπα για τα οποία έχει γράψει το «S» ότι συζητούν µε τον σταθµό, έκανε την εµφάνισή του στον Ταύρο ο Γιώργος Χριστοφορίδης.

Ο στενός συνεργάτης του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά αλλά και του υπουργού Άµυνας Πάνου Καµµένου παραιτήθηκε στα µέσα Μαρτίου από τη θέση του δίπλα στον πρώτο, προκειµένου να είναι υποψήφιος βουλευτής µε τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόµενες εκλογές. Η παρουσία του στις εγκαταστάσεις του Οµίλου Κουρή ενδεχοµένως έχει σχέση µε την πιθανότητα να αναλάβει κάποια θέση στο νέο πρόγραµµα.

Πάντως, ο Σταµάτης Μαλέλης έδωσε το «παρών» στον Ταύρο ακόµα και αυτή την εβδοµάδα, που θεωρείται πιο «χαλαρή» ειδησεογραφικά, ενώ τα δοκιµαστικά για τον Γιώργο Μελιγκώνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων συνεχίστηκαν. Μια σκέψη που φαίνεται ότι συζητείται είναι να µεταφερθεί το δελτίο ειδήσεων µία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 7 το απόγευµα, προκειµένου να µην είναι απέναντι στον πολύ σκληρό ανταγωνισµό, αφού µεταξύ 8 και 9 έχουν δελτίο ο ΣΚΑΪ, ο ANΤ1, το Star, αλλά και το Epsilon σε ένα µέρος του.  

Πηγή: Secret