Μπορεί ακόμα η φετινή τηλεοπτική σεζόν να μην έχει τελειώσει, ωστόσο οι ιθύνοντες των καναλιών σχεδιάζουν την επόμενη. Ποια προγράμματα πέτυχαν τον στόχο τους;

Ποια κέρδισαν τους τηλεθεατές και πήραν το εισιτήριο για του χρόνου; Το «Secret», έπειτα από ρεπορτάζ, σας αποκαλύπτει αυτούς που θα χαμογελάσουν, αφού δεν χρειάζεται να αγχωθούν για το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Φυσικά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο της ανατροπής, καθώς και στο παρελθόν είτε παρουσιαστές άλλαξαν τηλεοπτική στέγη τελευταία στιγμή είτε το κανάλι τους αποφάσισε τελικά να μην τους συμπεριλάβει στα σχέδιά του.  

ΣΚΑΪ

Ξεκινώντας από τον ΣΚΑΪ, που φέτος έχει πολλούς λόγους να χαίρεται, καθώς οι επιλογές του στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, θα συνεχίσει αρκετά από τα προγράμματα που του χάρισαν υψηλή τηλεθέαση. Για το πρώτο μισό της επόμενης σεζόν θα δούμε ξανά το «The voice», που έκανε τα μηχανάκια της AGB να «χτυπήσουν κόκκινο». Για δεύτερη χρονιά στον ΣΚΑΪ θα δούμε και το επιτυχημένο «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», χωρίς ακόμα να έχουν οριστικοποιηθεί τα άτομα που θα κρίνουν τα ταλέντα, αλλά ούτε και ο παρουσιαστής. Το «My style rocks», που τράβηξε την προσοχή όλων με τις... διαφωνίες των κοριτσιών του, θα συνεχίσει και του χρόνου. Ωστόσο, είναι άγνωστο ακόμα το όνομα της παρουσιάστριας, αν και ακούγεται έντονα πως τη σκυτάλη θα πάρει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Επίσης, σε ό,τι αφορά τη Σάσα Σταμάτη και το «Οoh la la!», έχει πάρει σύμφωνα με πληροφορίες το «πράσινο φως» και για την επόμενη σεζόν, αφού έχει ήδη επιτυχημένη πορεία. Μεγάλη είναι η πιθανότητα να δούμε στις οθόνες μας και το «Survivor 3», αφού και η δεύτερη χρονιά σημειώνει επιτυχία, όμως θα ξεκινήσει -όπως συνηθίζει- το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή Ιανουάριο με Φεβρουάριο. «Στην υγειά μας» θα πει και του χρόνου μέσα από τον ΣΚΑΪ και ο Σπύρος Παπαδόπουλος.  

ALPHA

Η μεταγραφή του Ανδρέα Γεωργίου από τον ΑΝΤ1 στον Alpha ήταν από τις καλύτερες κινήσεις του καναλιού, αφού το «Τατουάζ» κατάφερε να αγαπηθεί από το πρώτο κιόλας επεισόδιο από το κοινό. Η σειρά, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία, θα συνεχιστεί και του χρόνου με πολλές ανατροπές, που θα... σοκάρουν τους τηλεθεατές. Πιστή στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές θα παραμείνει και η «Ελένη», αφού τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και το κανάλι επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», «Deal» με τους τηλεθεατές θα συνεχίσει να κάνει και ο Χρήστος Φερεντίνος. Ο παρουσιαστής, που είναι εξαιρετικός οικοδεσπότης και ιδανικός για το συγκεκριμένο κόνσεπτ, παραμένει πρώτος με το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι. Σε ό,τι αφορά τη μυθοπλασία του Alpha, εκτός από το «Τατουάζ», στο τραπέζι έπεσαν και ακόμη δύο πολύ επιτυχημένες σειρές, για να συνεχίσουν και του χρόνου. Πρόκειται για «Το σόι σου» και το «Έλα στη θέση μου».  

ANT1  

Το «βαρύ πυροβολικό» του καναλιού, ο Γιώργος Παπαδάκης, που παραμένει η Νο 1 επιλογή του κοινού, θα καλημερίζει τους τηλεθεατές για ακόμη μία χρονιά. Επίσης τη σκυτάλη θα πάρει ξανά η λαμπερή Φαίη Σκορδά, που παραμένει πρώτη στην ώρα της και ενδέχεται να ανανεώσει το πάνελ της, όμως ακόμα είναι νωρίς. Τέλος, δύο όμορφες γυναίκες που παρουσιάζουν δύο παιχνίδια θα ψυχαγωγήσουν τον κόσμο και την επόμενη σεζόν: η Ζέτα Μακρυπούλια με το «Ρουκ Ζουκ» και η Μαρία Μπεκατώρου με το «Still standing».  

STAR

Όσο για το Star, θα συνεχίσει με το μεγάλο του «όπλο», το «Master Chef», που φέτος έκανε τη μεγάλη ανατροπή και «φόβισε» τους αντιπάλους του. Mε στοιχεία ριάλιτι που τράβηξαν τους τηλεθεατές, έγινε από τα πιο επιτυχημένα και αγαπημένα προγράμματα της φετινής σεζόν. Μάλιστα, ο σταθμός φέρνει και το «Master Chef junior». Στα πλάνα του είναι επίσης να συνεχίσει και το «Shopping star» με τη Βίκυ Καγιά, καθώς αγαπήθηκε από το κοινό, όπως και ο «Τροχός της τύχης».  

Δημοσιεύθηκε στο «Secret», ένθετο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Σάββατο 21 Απριλίου 2018