Το αμερικανικό περιοδικό Time μπορεί δημοσιογραφικά να μην ζει το απόγειο της πολυετούς πορείας του, ωστόσο τα εξώφυλλά του τιμούν την παράδοση που έχει εδώ και δεκαετίες -ακόμη και σήμερα, το να μπει μία προσωπικότητα στο εξώφυλλο θεωρείται καταξίωση. 

Το εξώφυλλο όμως του επόμενου τεύχους του περιοδικού (ημερομηνίας 11 Ιουνίου 2018) δεν στέκεται απλώς στο ύψος της παράδοσής του: Την απογειώνει, όσο πιο κυριολεκτικά γίνεται. 

Το θέμα είναι «η εποχή των drone». 

Αντί να καταφύγει λοιπόν η αρχισυνταξία σε κάποιον γραφίστα, το περιοδικό αποφάσισε να γίνει δημιουργικό: Πήρε 985 drone, που είναι το θέμα του, και τα απογείωσε τη νύχτα στήνοντάς τα στον αέρα σε τέτοια θέση που, από συγκεκριμένη θέση, αν φωτογραφίζονταν θα σχημάτιζαν το εμβληματικό πλαίσιο και το λογότυπο του περιοδικού. 

Αξίζει να σημειωθεί η προσοχή στην λεπτομέρεια: Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, τα drone δεν σχημάτισαν απολύτως κατακόρυφα το εξώφυλλο στον αέρα αλλά σε κλίση προς το εμπρός. Ο λόγος είναι οφθαλμοφανής: Σε άλλη περίπτωση, η φωτογραφία -που τραβήχτηκε από το έδαφος- θα έβγαινε με προοπτική και, άρα, το πλαίσιο και τα γράμματα θα ήταν παραμορφωμένα.