Σε Νέο Κανάλι µετονοµάζεται το Extra 3 του Φίλιππου Βρυώνη και βγαίνει σήμερα  βγει στον αέρα από την ίδια συχνότητα, αλλά µε διαφορετικό πρόγραµµα.   Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης θα κάνουν σήμερα πρεμιέρα ο Γιάννης Παπαγιάννης και η Ανδριάνα Ζαρακέλη που επανέρχονται δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και για δύο ώρες ταράζουν τα νερά της πολιτικής, της επικαιρότητας και όχι μόνο.

Το «Αποκαλυπτικό Δελτίο» επιστρέφει καθημερινά 11.00 με 13.00, δυναμικό, ανανεωμένο, με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις, δημοσκοπήσεις, αναλύσεις, παρασκήνια, σχόλια, παραπολιτικά και καυτό ρεπορτάζ για όλη την ειδησεογραφία της ημέρας.  

Το πρόγραμμα στο Νέο Κανάλι

Το κανάλι, που είναι τοπικής εµβέλειας (θα εκπέµπει µόνο στην Αττική), ξεκινάει το πρόγραµµά του σήμερα  ∆ευτέρα 4 Ιουνίου, µε πολλές ζωντανές εκποµπές. Στα στούντιο του καναλιού επικρατεί πυρετός προετοιµασίας, µε τις πληροφορίες να θέλουν τον ιδιοκτήτη του καναλιού να έχει προχωρήσει, εκτός των άλλων, σε προµήθεια τεχνολογικού εξοπλισµού, ικανού να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τηλεοπτικού σταθµού πανελλήνιας εµβέλειας.

Αλλωστε, ο Φίλιππος Βρυώνης εκτιµά ότι θα γίνει δεκτή η ένσταση που έχει καταθέσει στο ΕΣΡ και θα καταφέρει να αναδειχθεί υπερθεµατιστής του που διενεργήθηκε για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας για κανάλι πανελλήνιας εµβέλειας. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, αξίζει να σηµειωθεί ότι στο «Νέο Κανάλι», του οποίου το λογότυπο παραπέµπει στο παλιό λογότυπο του «Ε», έχει συγκροτηθεί ένα πρόγραµµα που θα καλύψει τις ανάγκες ακόµη και στην περίπτωση που υπάρξει θετική εξέλιξη στο ΕΣΡ για τον κ. Βρυώνη.

Στον ενηµερωτικό τοµέα ο Γιάννης Παπαγιάννης και η Ανδριάνα Ζαρακέλη θα παρουσιάζουν καθηµερινά στις 11:00 και για ένα δίωρο το «Αποκαλυπτικό ∆ελτίο». Επί της ουσίας, θα πρόκειται για ένα µαγκαζίνο που θα στηρίζεται στα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και το παρασκήνο. Από ∆ευτέρα έως και Παρασκευή στις 15:00-18:30 η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, µέσα από την εκποµπή της «Εχουµε και λέµε», παρουσιάζει την κοινωνική και ανθρώπινη πλευρά της ζωής.

Η Βασιλική Πετρίδου και η Νατάσσα Βαρελά επιµελούνται και παρουσιάζουν την εκποµπή «Πρώτα η υγεία», ενώ τα Σαββατοκύριακα «ζωντανεύουν» µε τον Θανάση Πάτρα και την Αντελίνα Βαρθακούρη από τις 11:00 το πρωί έως τη 1:00 το µεσηµέρι, που παρουσιάζουν το «Live Weekend». Επίσης, η Νένα Χρονοπούλου προχωρά σε «Αποκαλύψεις» για όλα όσα απασχολούν καθηµερινά τον άνθρωπο, ενώ ο Θάνος Παπαδηµητρίου ταξιδεύει τους τηλεθεατές, µε εικόνες µέσα από την κάµερα της εκποµπής του «Travel Guide», σε όλα τα µήκη και πλάτη του κόσµου.