Τo νέο πρόγραµµα του ΑΝΤ1 παρουσιάστηκε τις προηγούµενες ηµέρες από τον διευθυντή προγράµµατος του καναλιού, Τζώρτζη Ποφάντη. Εκποµπές, σειρές και πρωτότυπες παραγωγές επιστρατεύονται για να επαναφέρουν τον τηλεοπτικό σταθµό σε τροχιά επιτυχίας.

Συγκεκριµένα, στην πρωινή ζώνη θα δεσπόζει και φέτος η καθηµερινή ενηµερωτική εκποµπή «Καληµέρα, Ελλάδα» µε τον Γιώργο Παπαδάκη και την οµάδα του, ενώ το «Πρωινό» µε τη Φαίη Σκορδά επιστρέφει πιο ανανεωµένο και ενισχυµένο τόσο από πλευράς περιεχοµένου όσο και προσώπων.

Στην απογευµατινή ζώνη, ο ΑΝΤ1 θα συνεχίσει την προβολή του αγαπηµένου τηλεπαιχνιδιού «Rouk Zouk» µε τη Ζέτα Μακρυπούλια  και το game show «Still Standing», µε τη Μαρία Μπεκατώρου, που πήρε το «πράσινο φως» και για τη νέα σεζόν. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων συνεχίζει στις 20:00 µε τον Νίκο Χατζηνικολάου και ακολουθεί για δεύτερη συνεχή σεζόν η απόλυτη πρόκληση, το «Nomads».

Μία νέα κωµική σειρά θα προβάλλεται δύο φορές την εβδοµάδα στο prime time, ενώ η δραµατική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνοµα» αποτελεί ένα από τα µεγαλύτερα στοιχήµατα του καναλιού.

Στο late night, ο ΑΝΤ1 συνεχίζει δυναµικά µε την προβολή της σατιρικής εκποµπής «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και το «Βινύλιο», µε τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του. Νέα προσθήκη, το ολοκαίνουργιο µουσικό τηλεπαιχνίδι «Beat Buzzer», µε τον Γιώργο Μαυρίδη.

Με το νέο έτος, έρχονται µεταξύ άλλων προγράµµατα όπως το «Football Stories», µε τον Γιώργο Λέντζα, οι «Αγριες µέλισσες», µια σειρά εποχής που διαδραµατίζεται στον Θεσσαλικό κάµπο του 1958, και το «Comedy Room», που θα δίνει βήµα στους κορυφαίους stand-up κωµικούς της χώρας.