Η Κ. Παναγοπούλου αναλαµβάνει για τις δύο επόµενες εβδοµάδες το κεντρικό δελτίο του STAR, καθώς η Μάρα Ζαχαρέα ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές, που θα διαρκέσουν τουλάχιστον έως το τέλος Αυγούστου. Στο κανάλι της Κηφισιάς προετοιµάζονται για τη νέα σεζόν, ενώ χθες αναµενόταν και η απάντηση της Πόπης Τσαπανίδου στη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθµού σχετικά µε την πρόταση που της έγινε να ανανεώσει το συµβόλαιό της για την παρουσίαση του µεσηµβρινού δελτίου ειδήσεων, που έκανε την προηγούµενη χρονιά.

Στον ενηµερωτικό τοµέα δεν αναµένονται µεγάλες αλλαγές, χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη, ενώ στο ψυχαγωγικό κοµµάτι το βαρύ πυροβολικό του STAR θα είναι το «Next Top Model» και το «Junior Master Chef», που θα ξεκινήσουν στο prime time µε στόχο να πετύχουν υψηλές τηλεθεάσεις.

Ο Π. Κυριακόπουλος και οι συνεργάτες του σκέφτονται πολύ σοβαρά να ξεκινήσει το σύνολο του προγράµµατος της νέας χρονιάς όχι από τον Οκτώβριο, όπως συνηθιζόταν, αλλά από τον Σεπτέµβριο, προκειµένου να προλάβει τον ανταγωνισµό, που αναµένεται να είναι πολύ σκληρός.

Το «όπλο» που θα κρατήσει για τα µέσα της σεζόν είναι το κανονικό «Master Chef», για το οποίο ο µέχρι τώρα προγραµµατισµός αναφέρει πως θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο.