Τη ∆ευτέρα 3 Σεπτεµβρίου επιστρέφει στο κεντρικό δελτίο του STAR η Μάρα Ζαχαρέα, προκειµένου να βρίσκεται στο τιµόνι της ενηµέρωσης του καναλιού την εβδοµάδα της ∆ιεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, όταν, ουσιαστικά, ξεκινά η «σεζόν» για το πολιτικό ρεπορτάζ.

Η διευθύντρια ειδήσεων του καναλιού, ύστερα από µία πολύ επιτυχηµένη χρονιά µε πρωτιές, έχει προκρίνει την Κατερίνα Παναγοπούλου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, καθώς η δηµοσιογράφος έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις.

Στη θέση της Πόπης Τσαπανίδου στο µεσηµεριανό δελτίο θα βρίσκεται, κατά πάσα πιθανότητα, η Ελένη Τσαγκά, χωρίς να αποκλείεται στην πορεία να υπάρξει προσθήκη και κάποιου νέου προσώπου, ενδεχοµένως και ως µεταγραφή από άλλο κανάλι.

Στο ψυχαγωγικό κοµµάτι ο σταθµός περιµένει πολλά από το «Next Top Model» και το «Jumior Master Chef», που ξεκινούν µέσα στον Σεπτέµβριο, µε το «Master Chef» να προγραµµατίζεται για τις αρχές του επόµενου χρόνου.

Προβληµατισµός υπάρχει για την «αντοχή» που θα επιδείξει τη νέα σεζόν η επιτυχηµένη εκποµπή της Ζήνας Κουτσελίνη, καθώς θεωρείται πολύ πιθανό να βρεθεί στη ζώνη 12 µε 2 το µεσηµέρι, απέναντι από την πολύπειρη Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ. Και οι δύο δηµοσιογράφοι είναι εξαιρετικά αποτελεσµατικές στο αντικείµενό τους και ο ανταγωνισµός αναµένεται σκληρός.  

Πηγή: Secret