Από το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου όλες οι γλώσσες του κόσμου ΜΟΝΟ στα Παραπολιτικά! Τώρα η Linguaphone, σε συνεργασία με τα Παραπολιτικά, σας προσφέρει τη δυνατότητα να μάθετε από μία μέχρι 31 γλώσσες. Εύκολα, γρήγορα και με κόστος που θα σας αφήσει …άφωνους! Ξεκινήστε σήμερα τη γλώσσα που σας ενδιαφέρει με το δικό σας ρυθμό, στο δικό σας ελεύθερο χρόνο με μόνο 290 €! Καλέστε σήμερα στο 210 3617211 και αποκτήστε τα Βιβλία και τα CD εκμάθησης της γλώσσας της επιλογής σας καθώς και ΔΩΡΟ τον κωδικό για να παρακολουθήσετε για ένα χρόνο το Digital School (English Course + Business English)) χωρίς κόστος!

 

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τη Linguaphone. Την πιο αξιόπιστη μέθοδο ταχύρρυθμης εκμάθησης ξένων γλωσσών στον κόσμο. Ακολουθώντας το σύστημα ΑΚΟΥΩ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΜΙΛΑΩ βελτιώστε ή μάθετε να μιλάτε και να γράφετε τη γλώσσα που έχετε επιλέξει! Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της οπτικοακουστικής μεθόδου Linguaphone, δε χρειάζεται να ακολουθείτε ένα προκαθορισμένο πρόγραμμα σπουδών. Το δοκιμασμένο σύστημα της Linguaphone σας παρέχει τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να μάθετε να μιλάτε και να γράφετε την ξένη γλώσσα που έχετε επιλέξει.

Μπορείτε να μελετάτε όποτε εσείς θέλετε, αφομοιώνοντας εύκολα και γρήγορα όλο το διδακτικό υλικό, εφαρμόζοντας το σύστημα "Ακούω-Καταλαβαίνω-Μιλάω".

-Ακούω-: Ακούτε το μάθημα από ξένους ομιλητές που μιλούν την μητρική τους γλώσσα. Καθώς ακούτε, ταυτόχρονα διαβάζετε το αντίστοιχο γραπτό κείμενο, ώστε να συνδυάζετε τους ήχους που ακούτε με τις λέξεις και φράσεις που διαβάζετε. Η γλώσσα αρχίζει να γίνεται "οικεία" στο άκουσμά της.

-Καταλαβαίνω-: Αφού ακούσετε αρκετές φορές τα ηχογραφημένα κείμενα, και σε συνδυασμό με τα γραπτά κείμενα θα ξεκινήσετε να ανακαλύπτετε το νόημα της κάθε λέξης. Στη συνέχεια, μελετάτε την επεξήγηση, τη γραμματική και τους ιδιωματισμούς του μαθήματος. Τέλος ακούτε ξανά και διαβάζετε το ηχογραφημένο κείμενο, ώστε να αποκτήσετε άνεση, με τη γραπτή γλώσσα.

-Μιλάω-: Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι το να μιλήσεις μια ξένη γλώσσα είναι το δυσκολότερο κομμάτι. Το Σύστημα Linguaphone σας εγγυάται ότι θα αρχίσετε να μιλάτε από το πρώτο κιόλας μάθημα και μάλιστα με τη σωστή προφορά. Μόλις εξοικειωθείτε με το μάθημα θα χρειαστεί να μιλήσετε, απαντώντας σε προφορικές ερωτήσεις, ενώ συγχρόνως θα έχετε την ευκαιρία να συγκρίνετε τις απαντήσεις σας με αυτές των ομιλητών. Το κάθε μάθημα εμπλουτίζεται με νέα θέματα, λέξεις και φράσεις. Με την πάροδο των μαθημάτων θα δείτε τις δυνατότητές σας να αναπτύσσονται συνεχώς καθώς ακούτε, καταλαβαίνετε και μιλάτε.

 

 

Digital school. Τι είναι:

Είναι μια σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσω της οποίας ο κάθε χρήστης - και η οικογένειά του- μπορεί να μάθει ή να φρεσκάρει ή να εξασκήσει τα Αγγλικά που γνωρίζει ήδη.

Η μέθοδος περιλαμβάνει δύο εκπαιδευτικά προγράμματα. Το πρώτο αφορά την εκμάθηση Γενικών Αγγλικών (English Course) και το δεύτερο Business English, αφορά την εκμάθηση της γλώσσας και βελτίωση των δεξιοτήτων σε επαγγελματικό επίπεδο.

ENGLISH COURSE

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όσους τώρα ξεκινούν να μαθαίνουν τη γλώσσα, σε όσους γνωρίζουν τη γλώσσα και θέλουν να την βελτιώσουν, να την εξασκήσουν ή να τη ‘φρεσκάρουν’ αλλά και σε όσους γνωρίζουν τη γλώσσα και θέλουν να μπορούν να μιλάνε με άνεση.

Μαθαίνεις να μιλάς, πρακτικά, γρήγορα και αποτελεσματικά

Μαθαίνεις να μιλάς σαν native speaker

Καλύπτει όλες τις καταστάσεις της καθημερινότητας

Εστιάζει στην επικοινωνία

BUSINESS ENGLISH

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όσους χρειάζονται τη γλώσσα για τη δουλειά τους. Εστιάζει σε επαγγελματική ορολογία και στη βελτίωση των δεξιοτήτων που χρειάζεται ο οποιοσδήποτε στην εργασία του.

Μαθαίνεις τη γλώσσα του management

Αναπτύσσεις δεξιότητες όπως παρουσιάσεις, διαπραγματεύσεις κλπ.

Μαθαίνεις μέσα από case studies

Καλύπτεις το επίπεδο για τις εξετάσεις BULATS & BEC του Πανεπιστημίου του Cambridge

Το πρόγραμμα Business English χρησιμοποιείται από το ηλεκτρονικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το πρόγραμμα Business English & το πρόγραμμα English Course, διατίθεται έκαστο από τη Linguaphone με 250 ευρώ / έτος ή 300 ώρες παρακολούθησης.

Δυνατότητα Μαθημάτων Εμπέδωσης με καθηγητή

Τα μαθήματα εμπέδωσης με καθηγητή έχουν διπλό σκοπό:

Την καλύτερη δυνατή αφομοίωση της γλώσσας και συνεπώς το καλύτερο δυνατό εκπαιδευτικό αποτέλεσμα.

Την καλύτερη δυνατή στήριξη των εκπαιδευομένων καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να ρωτούν και να λύνουν τις απορίες τους αλλά και να έχουν μια καθοδήγηση και έλεγχο σε ένα πρόγραμμα που απαιτεί υψηλή αυτοπειθαρχία και πιστή παρακολούθηση του προγράμματος.

 

 

 

Διάλεξε τη γλώσσα σου και μίλα την!

Αγγλικά - Αγγλικά intermediate

Μαλαϊκά

Αραβικά

Νορβηγικά

Αφρικανικά

Ολλανδικά

Γαλλικά - Γαλλικά intermediate

Ουαλικά

Γερμανικά - Γερμανικά intermediate

Πέρσικα

Δανέζικα

Πολωνικά

Εβραϊκά

Πορτογαλικά

Ελληνικά

Ρώσικα

Ιαπωνικά

Σερβοκροάτικα

Ινδικά

Σουαχίλι

Ινδονησιακά

Σουηδικά

Ιρλανδικά

Ταϋλανδικά

Ισλανδικά

Φινλανδικά

Ισπανικά - Ισπανικά intermediate

 

Ισπανικά Λατ. Αμερικής

 

Ιταλικά

 

Κινέζικα

 

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
1. Δικαίωμα αγοράς της προσφοράς έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους ή οι νόμιμοι κηδεμόνες τους.
2. Η προσφορά είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των εταιρειών «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.», «ΠΑΡΑΕΝΑ Ε.Π.Ε.» και «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με την εταιρεία «HIDALGO M.IKE» και αφορά σε ένα πακέτο αποτελούμενο από μία (1) γλώσσα βασικού ή προχωρημένου επιπέδου (intermediate) και ένα (1) κωδικό e-learning για την εκμάθηση βασικών αγγλικών και Business English. Στο ανωτέρω προϊόν θα έχουν πρόσβαση αποκλειστικά οι αναγνώστες της εφημερίδας «Παραπολιτικά», οι ακροατές του Ρ/Σ «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM» και οι επισκέπτες του site «parapolitika.gr», καθώς και δυνητικά, κατά την διακριτική ευχέρεια των Εταιρειών μέσω του διαδικτυακού καναλιού «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ TV» και αυτό συνίσταται στην δυνατότητα να αποκτήσουν μία γλώσσα (από τις 31 διαθέσιμες) και επιπλέον μία ετήσια συνδρομή (12 μήνες ή 300 ώρες) για την μέθοδο e-learning Αγγλικών (Βασικά Αγγλικά και Business English) Linguaphone) στην τιμή των 290,00 ευρώ (περιλαμβανομένου του ΦΠΑ). Επιπλέον με την αγορά μίας γλώσσας οι παραπάνω θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν, επιπλέον μία δεύτερη γλώσσα επιλογής τους, καταβάλλοντας 199,00 ευρώ (περιλαμβανομένου του ΦΠΑ). Το τίμημα μπορεί να καταβληθεί σε έως δώδεκα (12) άτοκες δόσεις, με την χρήση πιστωτικής κάρτας.
3. Η προσφορά θα διαρκέσει από τις 01-09-2018 έως τις 30-11-2018, δυνάμενων των εταιρειών να ακυρώσουν την προσφορά ακόμη και νωρίτερα, άνευ λόγου και αιτίας, ενώ οι αναγνώστες και ακροατές μπορούν να προμηθευτούν απεριόριστο αριθμό προσφορών.
4. Για την αγορά της προσφοράς η διαδικασία αγοραπωλησίας του πακέτου είναι ως εξής: Για την αγορά της προσφοράς θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας τις ώρες 9.30 έως 16.30, κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) με την εταιρεία με την επωνυμία «HIDALGO M.IKE», στο τηλ. 210 3617811, email: info@linguaphone.gr. Επιπλέον μπορούν να επισκέπτονται το website: www.linguaphone.gr για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της προσφοράς. Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι, τηλεφωνούν/ ή στέλνουν email και σε αυτή την επικοινωνία, συμφωνείται ο τρόπος απόκτησης της προσφοράς. Συγκεκριμένα η γλώσσα που επιλέγουν, ο τρόπος πληρωμής και ο χρόνος παράδοσης. Η παράδοση γίνεται με εταιρεία courier και ο χρόνος παράδοσης είναι συνήθως μια εβδομάδα. Η πληρωμή είναι είτε με κατάθεση στο λογαριασμό που θα υποδειχθεί, είτε με χρεωστική κάρτα, είτε με πιστωτική κάρτα όπου υπάρχει η δυνατότητα 12 δόσεων, είτε με αντικαταβολή την στιγμή της παράδοσης. Επιπλέον οι αγοραστές της προσφοράς, πρέπει να δώσουν το email για την αποστολή του κωδικού e learning που θα χρησιμοποιούν για την πρόσβαση για 12 μήνες ή 300 ώρες, στο linguaphone digital school.
5. Οι Εταιρείες ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία τυχόν προκληθεί στον χρήστη αυτής εξ οιουδήποτε λόγου και αιτίας, καθώς και δεν φέρουν καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση της και οι οποίες δεν αποδίδονται σε δόλο ή βαριά αμέλειά τους. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρουν σε περίπτωση που δεν δύνανται να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυώνται καθ' οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/καταλληλότητα/εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρουν για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελαν τυχόν υποστούν οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η εταιρεία με την επωνυμία «HIDALGO M.IKE».
6. Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με την παρούσα προσφορά, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών, ενώ δύνανται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από τις Εταιρείες. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα www.parapolitika.gr.
7. Η αγορά και χρήση της προσφοράς προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.