Ο κ. Μαγκαφάς Ιωάννης, η κα. Κουμαρίνου Μαρία, η κα. Λιοσάτου Άννα,ο κ. Χαραλάμπους Θέμης και η κα. Γραμματική Γεωργαλά κέρδισαν το σύγχρονο Tablet Turbo-X Earth 16 GB !

Η κα. Παπαγιαννακοπούλου Βασιλική είναι η μεγάλη τυχερή για τον πολυλειτουργικό αφυγραντήρα , Morris Premier Class!

Η κα. Τουμανίδου Μάγδα κερδίζει το smartphone MLS DX 5,5 4G!

H κα. Παναγιωτοπούλου Αναστασία θα ταξιδέψει στον πανέμορφο Οίτυλο Λακωνίας και θα μείνει στο πολυτελές ξενοδοχείο Πέτρα & Φως ενώ τις μετακινήσεις τις θα τις πραγματοποιήσει με μία Mercedes Benz A Class από την ΕΚΚΑ!

  

Ο κ. Ξυδάς Γιώργος, ο κ. Λεούσης Γιώργος , ο κ. Πάτροκλου Κωνσταντίνος και ο κ. Ζιαμπάρας Γεράσιμος κέρδισαν την νέα αυθεντική μπάλα ποδοσφαίρου Uefa Europe League της Molten !

H κα. Νομικού Αθηνά και η κα. Μανουδάκη Γεωργία θα επισκεφτούν το εστιατόριο MUTFAK για να γευτούν την πολίτικη κουζίνα ενώ οι κυρίες Κάρμα Εύη και Κουρογιάννη Σοφία θα γευτούν τις εξαιρετικές γεύσεις του εστιατορίου Darling στην καρδιά του Πειραιά!

    

Οι κυρίες Λαζαρίδου Δέσποινα, Δρακόντου Αρετή, Ζαφειράκη Μαρία και Μπεληβάνη Μαρία κερδίζουν από ένα υπέροχο κόσμημα JOOLS!

O κ. Τζόλας Κωνσταντίνος, η κα. Μυσίρη Ελισάβετ και η κα. Σιδεράκου Θεώνη κερδίζουν μία δωροεπιταγή για αγορές από τα καταστήματα Πατίστας!

Τέλος τα Παραπολιτικά 90,1 στέλνουν θέατρο 6 τυχερούς ακροατές οι οποίοι κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση για το αριστούργημα του Μενέλαου Λουντέμη "Ένα παιδί μετράει τ'άστρα"! Η κα. Θειάκου Σπυριδούλα, η κα.Παντζούρη Δάφνη, ο κ. Γρησπουλάκης Γιώργος, ο κ. Χαραβιάς Νίκος,η κα. Στεφάνου Νίκη και η κα. Μωυσίδη Σοφία είναι οι τυχεροί που θα απολαύσουν την παράσταση στο θέατρο Ακροπόλ!