Πολλά και καινούργια δώρα δίνει η εκπομπή Κακές Παρέες με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Ματίνα Σπυροπούλου, από την Δευτέρα 01 Οκτωβρίου!

Δωροεπιταγές για αγορές οπτικών και υποδημάτων, ένα πλούσιο γεύμα σε πολυτελές εστιατόριο αλλά και ένα μοναδικό τριήμερο στο Ξυλόκαστρο και το ξενοδοχείο Κυανή Ακτή!

Αναλυτικότερα, 3 τυχεροί ακροατές θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή για αγορές υποδημάτων από την εταιρία Koniaris Shoes, ενώ 2 ακόμα θα κερδίσουν δωροεπιταγή για αγορές από τα οπτικά Παπαβασιλείου!

Ένας τυχερός ακροατής θα απολαύσει με την παρέα του ένα πλούσιο γεύμα ιταλικών γεύσεων στο εστιατόριο Cafe Il Frati στην καρδιά της Κηφισιάς!

Τέλος, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου θα κληρωθεί ένας τυχερός ακροατής για μία εκδρομή στο όμορφο Ξυλόκαστρο με 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Κυανή Ακτή!

Για να διεκδικήσετε τα δώρα συντονιστείτε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή Κακές Παρέες, καθημερινά 13.00-14.00 και όταν ο Χρήστος Φερεντίνος δώσει το σύνθημα καλέστε στο 211-1080880 και συνδεθείτε ζωντανά με τον ίδιο στο στούντιο!