Σε κανάλι... ταινιών μετατρέπεται από 1ης Οκτωβρίου και μέχρι 22 του μηνός το Epsilon, οπότε αναμένεται να βγει στον αέρα το νέο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού, και μάλιστα υπό την ονομασία Open και το αντίστοιχο logo. Βλέπετε, από εκείνη τη στιγμή και μετά θα ξεκινήσει η μετακόμιση του εξοπλισμού και του συνόλου του προσωπικού στα νέα στούντιο της Παιανίας και, ως εκ τούτου, η εκπομπή κανονικού προγράμματος καθίσταται αδύνατη.

Σε ό,τι αφορά τις νέες καθημερινές εκπομπές, το τηλεοπτικό εικοσιτετράωρο του καναλιού θα ξεκινά από τις 5.30 το πρωί, όταν η Αμαλία Κάντζου και ο Βαγγέλης Γιακουμής θα λένε την πρώτη «καλημέρα», ενώ θα παραδίδουν τη σκυτάλη της ενημέρωσης στους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Σαραντάκο. Θα ακολουθεί το διάλειμμα της ψυχαγωγίας με την Κατερίνα Καινούργιου και την ομάδα της και στη 1.00, ο Πέτρος Κουσουλός θα παρουσιάζει μια κοινωνικού περιεχομένου τηλεοπτική πρόταση με έντονα χαρακτηριστικά δικαστικού ρεπορτάζ.

Στη συνέχεια, έρχεται ο Νίκος Μουτσινάς, την εκπομπή του οποίου θα διαδέχεται το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με τη Λίνα Δρούγκα.

Σε ό,τι αφορά το κεντρικό δελτίο, θα ξεκινά στις 7 το απόγευμα και θα είναι διάρκειας μίας ώρας. Ως γνωστόν, παρουσιάστρια θα είναι η Ελλη Στάη.