Μετά την επιτυχία που είχαν τα πρώτα θέματα σεμιναρίων, συνεχίζουμε την συνεισφορά μας στον τομέα εκπαίδευση, αναγνωρίζοντας την ζήτηση και τις ανάγκες της εποχής μας.

Δύο σεμινάρια με τίτλο Certified Hospitality Revenue, αξίας 480 € το ένα θα δοθούν στην εκπομπή «Happy Hour», την Τετάρτη 10 και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.

Η πιστοποίηση απευθύνεται σε έμπειρους ή νέους επαγγελματίες που ασχολούνται με το marketing ή τις πωλήσεις αλλά και για όσους εργάζονται σε ξενοδοχεία, τμήματα ψηφιακού marketing ή τμήματα ηλεκτρονικού εμπορίου! Η πιστοποίηση απευθύνεται ακόμα και σε άτομα που σκέφτονται να αλλάξουν τομέα και να στραφούν στον ξενοδοχειακό κλάδο.

  • Θα κατανοήσετε τον ρόλο της διαχείρισης εσόδων για ένα ξενοδοχείο.
  • Θα μάθετε να αξιολογείτε τις στατιστικές πληροφορίες έτσι ώστε να προβλέψετε και να διαχειριστείτε την ζήτηση με ασφαλέστερο τρόπο.
  • Θα μάθετε να αναγνωρίζετε και να εφαρμόζετε τις βέλτιστες στρατηγικές διαδικτυακών πωλήσεων και τιμολόγησης.

Για να τα διεκδικήσετε συντονιστείτε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή Happy Hour, καθημερινά 17.00-19.00 και όταν η Αθηναϊς Νέγκα δώσει το σύνθημα, στέλνετε μήνυμα στο 54777, γράφοντας την λέξη «σπουδές», αφήνετε κενό και το Ονοματεπώνυμο σας!

(Lexitel, 1,24 €/sms)