Εντυπωσιακή είναι η στροφή του φιλοκυβερνητικού Τύπου στην υπόθεση του Πάνου Καμμένου. Ενώ το πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των Συντακτών» την Πέμπτη διαπίστωνε ότι ο «Καμμένος βλάπτει σοβαρά τη χώρα», την Παρασκευή η «Κυβέρνηση αντέχει... τον Πάνο».

Δεν λείπει ασφαλώς στο ρεπορτάζ της εφημερίδας η γκρίνια για τα όσα είπε ο υπουργός Αμυνας, ωστόσο, οι τόνοι έπεσαν μετά το τηλεφώνημα του πρωθυπουργό στον συγκυβερνήτη του, όπως αναφέρει. Κάνει μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στις γκρίνιες εντός ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στα προβλήματα εντός ΑΝΕΛ.

Στη δε τελευταία σελίδα της εφημερίδας, σε άρθρο γνώμης, η «Εφ.Συν» συγχαίρει τον εαυτό της που είναι ανεξάρτητη στην άσκηση της δημοσιογραφίας και πετά για τα περαιτέρω το μπαλάκι στον ίδιο τον Καμμένο. «Δική του είναι η ευθύνη για όσα ακολουθήσουν, πρώτα στο κόμμα του, αλλά και στην κυβέρνηση» καταλήγει. 

Το «Εθνος» που την Πέμπτη είχε τον πρωθυπουργό να «βγάζει καπνούς» για τον Πάνο Καμμένο, σήμερα το θέμα είναι σε δεύτερη μοίρα. Οι καπνοί διαλύθηκαν και γίνονται «δεύτερες σκέψεις»: «Η κυβέρνηση επιθυμεί να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία και όχι εν θερμώ την κατάσταση, ενώ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ συνεχίζει να δέχεται βολές ένθεν κακείθεν» σημειώνει.

Όσο για την «Αυγή», από την οποία το θέμα πέρασε σχεδόν απαρατήρητο, την Παρασκευή συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο: «Δηλώσεις Καμμένου, αντιδράσεις υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αποστασιοποίηση και από στελέχη ΑΝΕΛΛ» γράφει.

Τα πρωτοσέλιδα της Πέμπτης: