Ζωηρό ενδιαφέρον για την εξαγορά του πρώτου αθλητικού ραδιοφώνου, του Sport FM, έχει εκδηλώσει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της στήλης, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. Πρόκειται για μια συζήτηση που, αν και έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, εσχάτως έχει πάρει σάρκα και οστά, με τον ομογενή επιχειρηματία να δείχνει αποφασισμένος να ρίξει ζεστό χρήμα, προκειμένου να ενισχύσει τον μιντιακό του όμιλο, με ακόμα ένα Μέσο.

Στο πλαίσιο αυτό, λέγεται ότι έχουν υπάρξει συζητήσεις μεταξύ της πλευράς Σαββίδη και της ιδιοκτησίας του ραδιοφωνικού σταθμού. Μάλιστα, η πλευρά Αλαφούζου δείχνει «ανοικτή» σε οποιαδήποτε σοβαρή πρόταση, έχοντας, ωστόσο, καταστήσει σαφές (και σε ενδιαφερόμενους κατά το παρελθόν) ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πουλήσει χαμηλά το συγκεκριμένο asset.

Αυτό φαίνεται ότι το γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον ο Ιβάν Σαββίδης, γι’ αυτό και στις οδηγίες που έδωσε προς τους συνεργάτες του είναι να καταθέσουν μια πρόταση που θα ανταποκρίνεται στη δυναμική του ραδιοφωνικού προϊόντος. Χωρίς κανείς να βρίσκεται σε θέση να μπορεί να επιβεβαιώσει τη σχετική φημολογία, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το τίμημα που προσφέρει η πλευρά Σαββίδη για την εξαγορά του Sport FM κινείται πολύ κοντά στις απαιτήσεις του Γιάννη Αλαφούζου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο μέσα στο έτος να έχει οριστικοποιηθεί το deal, από τη στιγμή που ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θέλει πάση θυσία να αποκτήσει και αθλητικό ραδιόφωνο.