Μια δικαστική απόφαση ρίχνει τίτλους τέλους στη διαμάχη που είχε ο Μένιος Φουρθιώτης με το OPEN. Εκτός της δικαστικής διαμάχης, οι τίτλοι τέλους πέφτουν και στην εκπομπή Αποκαλυπτικά.

Από τη στιγμή που ο Μένιος Φουρθιώτης έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα, σταματά και η συνεργασία του με το OPEN. Tο Πρωτοδικείο της Αθήνας απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του παρουσιαστή κατά καναλιού «Έψιλον» και των εταιριών Dimera και Ραδιοτηλεοπτική. Η απόφαση του δικαστηρίου δημοσιευθηκε σήμερα με τον αριθμό 7738/2018. Όλα δείχνουν ότι η εκπομπή Αποκαλυπτικά δεν πρόκειται να «βγει» από το Σαββατοκύριακο από τη συχνότητα του καναλιού, αναφέρει στο ρεπορτάζ.

Λίγα λεπτά αφού έγινε γνωστή η δικαστική απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από το OPEN, με τίτλο «Οριστική διακοπή συνεργασίας OPEN με τον κ. Μαίανδρο Φουρθιώτη».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Menios Fourthiotis (@meniosfourthiotis) on

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης η συνεργασία του OPEN με τον κ. Μαίανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του».