Ο Δημήτρης Σταρόβας εκμυστηρεύτηκε για το δύσκολο καλοκαίρι του με την μεγάλη περιοδεία της παράστασης Εκκλησιάζουσες και τα κιλά που έβαλε μέσα σε αυτό το διάστημα.

«Έπαθα ήττα μεγάλη γιατί ήταν πολλές οι παραστάσεις. Λέω Μουντιάλ και θα τη γλιτώσω με καμιά 20αριά και κάναμε 62; Τουλάχιστον πέντε φορές το καλοκαίρι ξύπνησα και ήθελα δέκα λεπτά να συνειδητοποιήσω που βρίσκομαι, δεν θυμόμουν.

Να με σκότωναν και να μου έλεγαν που είσαι, θα έλεγα δεν ξέρω. Και έβαλα και 16 κιλά, θα τρελαθώ. Είχα τον Λουδάρο εκεί ο οποίος τρώει εφτά φορές την ημέρα παγωτό και εγώ για να μην προσβάλω αναγκαζόμουν ο καημένος…», ανέφερε στο «Έλα, Χαμογέλα».

Όσο αφορά στα επαγγελματικά του, ο Δημήτρης Σταρόβας αποκάλυψε πως δεν θα βρίσκεται στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς είχε ήδη κλείσει για την παράσταση TOC TOC με τον Κώστα Σπυρόπουλο:

«Μάλλον θα γίνει και το 2night αλλά δεν θα είμαι γιατί θα είμαι με τον Κώστα Σπυρόπουλο κάθε Δευτέρα Τρίτη στο «Toc - Toc» και συνέπεσε γιατί τα γυρίσματα θα γίνονται Δευτέρα και Τρίτη, γιατί όλοι οι καλεσμένοι μπορούν μόνο Δευτέρα. Στεναχωρήθηκα λίγο γιατί τον αγαπώ και τον Γρηγοράκη, μάλλον είμαι ο μόνος… αστειεύομαι».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: