Ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς το βράδυ της Πέμπτης  χρειάστηκε να πάρουν- για ένα ακόμα βράδυ -δύσκολες αποφάσεις, προκειμένου να επιλέξουν τους καλύτερους διαγωνιζόμενους με τους οποίους θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση.

Από τις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν σίγουρα αυτή του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου. Ο νεαρός τραγουδιστής από την Τρίπολη με την εξαιρετική χροιά του και την άψογη ερμηνεία του κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα πάνω του.

Τραγούδησε τον «Κηπουρό» και ήταν το κομμάτι αυτό που τον έστειλε στην επόμενη φάση, τα live Cross Battles δηλαδή.

Από την πρώτη κιόλας φορά που εμφανίστηκε στο Voice προκάλεσε θετικά σχόλια. Στο πλαίσιο των blind auditions, o Κωνσταντίνος βρέθηκε απέναντι από τις γυρισμένες κόκκινες καρέκλες των Σάκη Ρούβα, Έλενας Παπαρίζου, Κωστή Μαραβέγια και Πάνου Μουζουράκη, διεκδικώντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του σόου, ερμηνεύοντας το τραγούδι "Απ' το αεροπλάνο" του Κώστα Χατζή.

Στην επόμενη εμφάνιση του ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος ερμήνευσε το τραγούδι ''μη γυρίσεις'' όμως ο Σάκης Ρουβάς προτίμησε τον Αιμίλιο Μωσαΐδη για να συνεχίσεις την ομάδα του.

Όμως ο Κωνσταντίνος με την πραγματικά εξαιρετική του ερμηνεία κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κωστή Μαραβέγια όπου και του έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσει.

Την τελευταία στιγμή ο απρόβλεπτος Πάνος Μουζουράκης πάτησε και το δικό του μπαζερ και μπήκε δυναμικά στην διεκδίκηση του Κωνσταντίνου, τονίζοντας ότι η θεατρικότητα του Τριπολιτσιώτη τραγουδιστή ταιριάζει στην δική του ομάδα.

Και τελικά ο Κωνσταντίνος πήγε με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη συνεχίζοντας στην επόμενη φάση του "The Voice of Greece"