Έχουν κιόλας ξεκινήσει στο κανάλι του Φαλήρου οι προετοιμασίες για την τρίτη σεζόν του Survivor. Ο κεντρικός παρουσιαστής όπως όλα δείχνουν θα είναι όπως και τις δυο προηγούμενες ο Σάκης Τανιμανίδης.

Το πρόσωπο έκπληξη όμως που ποντάρουν αυτή τη χρονιά για να βοηθήσει το - ήδη αγαπητό στο κοινό - πρότζεκτ είναι η Μπάγια Αντωνοπούλου. Όπως διαβάζουμε μάλιστα στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, θέλουν τη Μπάγια Αντωνοπούλου να αναλαμβάνει το τιμόνι της εκπομπής.

Υπενθυμίζεται πως η όμορφη παρουσιάστρια που για χρόνια ήταν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, στο «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, έπειτα από έναν έντονο διαπληκτισμό στην αρχή της σεζόν αποχώρησε από την εκπομπή - και στη συνέχεια και το κανάλι του Αμαρουσίου - μένοντας άστεγη.

Η δημοσιογράφος, μετά την αποχώρησή της από τον ANT1 ξεκίνησε επαφές με το κανάλι του Φαλήρου. Οπως όλα δείχνουν, είναι ζήτημα χρόνου να πέσουν οι τελικές υπογραφές έτσι ώστε η Μπάγια να αναλάβει ένα νέο ρόλο, εκείνον της κεντρικής παρουσιάστριας μιας ψυχαγωγικής εκπομπής.