Βάλτε κι άλλο πιάτο στο τραπέζι
Βάλτε κι άλλο πιάτο στο τραπέζι Μάνος Τσιλιμίδης
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Κυκλοφορούν το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου με 5 μεγάλες προσφορές
096nxena6cs4fuyef0kp
Media

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Κυκλοφορούν το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου με 5 μεγάλες προσφορές

Στα περίπτερα όλης της χώρας με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ

Το Playboy, το μεγαλύτερο ανδρικό περιοδικό στον πλανήτη κυκλοφορεί ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με τα Παραπολιτικά

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν με μια έκδοση – έκπληξη! Το PLAYBOY το μεγαλύτερο ανδρικό περιοδικό στον πλανήτη, ο πιο διαχρονικός ανδρικός τίτλος παγκοσμίως επιστρέφει στην Ελλάδα μέσα από μια ειδική, συλλεκτική έκδοση. Το ελληνικό Playboy είναι ξανά εδώ και μιλάει για σένα! O Hugh Hefner έλεγε συχνά «Ι’m the boy who lived the dream». Και πράγματι υπήρξε μία εποχή που η ζωή μπορούσε να υπάρξει τόσο γενναιόδωρη όσο και οι υποσχέσεις που άφηνε σε κάθε σελίδα και κάθε φωτογραφία το Playboy. Η νέα έκδοση του Ελληνικού Playboy επιστρέφει και είναι, όπως πάντα, αλλεργικό στη σοβαροφάνεια και το δήθεν.

Είναι εκ φύσεως παιγνιώδες και ανατρεπτικό, χαλαρό μα όχι αφελές. Διψά να διασκεδάσει, να περάσει όμορφα, να σαρκάσει, να αστειευτεί, να παίξει με τον αφρό των πραγμάτων, χωρίς ωστόσο να απορρίπτει την ουσία τους. Θα μιλήσουμε για τα διαχρονικά στοιχεία της ανδρικής ταυτότητας. Την έμφυτη περιέργεια, το πνεύμα της περιπέτειας, την ορμή να διευρύνει συνεχώς τα όρια.

Ταυτόχρονα, όμως, γνωρίζουμε ότι όλη η συζήτηση για τις ταυτότητες φύλου είναι μια συζήτηση ανοιχτή, ρευστή, πάντα υπό διαμόρφωση. Στο νέο τεύχος θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε την αποκλειστική συνέντευξη του Κριστιάν Καρεμπέ και του Σάκη Τανιμανίδη, της Αννας Μαρια Βέλλη αλλά και να απολαύσετε την Έλενα Κρεμλίδου, το καυτό κορίτσι της showbiz, σε μια sexy φωτογράφηση.....! Η νέα ελληνική έκδοση του PLAYBOY, έρχεται αυτό το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με τα Παραπολιτικά και στη συνέχεια στα περίπτερα όλης της χώρας με ένα μοναδικό δώρο που δεν πρέπει να χάσει κανείς!


Ο 6ος σκληρόδετος τόμος της μνημειώδους εκδοτικής προσφοράς: Κωνσταντίνος Καραμανλής, Οι Εθνικές Παρακαταθήκες - Το Πολιτικό πρόβλημα της χώρας (Μέρος Α’)

Είκοσι χρονιά από τον θάνατο του ηγέτη που άλλαξε την Ελλάδα, έρχονται στο φως τα σπάνια αρχεία του Κωνσταντίνου Καραμανλή για όλα τα μεγάλα θέματα του ελληνισμού και τους μεγάλους σταθμούς της πορείας της χώρας για έξι δεκαετίες! Αυτό το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου μη χάσετε τον 6ο τόμο, Το Πολιτικό πρόβλημα της χώρας (Μέρος Α’): Οι εσωτερικές πολιτικές συγκρούσεις, οι αγώνες του Κωνσταντίνου Καραμανλή κατά του πολιτικού διχασμού, οι μύθοι και οι αλήθειες για τα κομματικά πάθη που συντάραξαν τη χώρα.

Λίγα λόγια για την έκδοση από τον επιμελητή της Γεώργιο Π. Μαλούχο: «Δεν είναι πολλοί οι ηγέτες στους οποίους οι λαοί απέδωσαν, και μάλιστα εν ζωή, τον χαρακτηρισμό «Εθνάρχης». Ακόμα λιγότεροι είναι, όμως, εκείνοι που, στη συνέχεια, η Ιστορία δεν τους στέ¬ρησε το σπάνιο προσωνύμιο. Και ελάχιστοι είναι όσοι κατόρθωσαν κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό: αφού πρώτα αναγνωρίστηκαν σε αυτήν την έκτα¬ση στον καιρό τους, όσο αυτός περνά, χρόνια μετά τον θάνατό τους να εξακολουθούν να εκπλήττουν και να καθίστανται εκ νέου σημείο αναφοράς, ενόσω νέα προβλήματα, ερωτήματα και δυσκολίες κάνουν την εμφάνισή τους στο διάβα ενός έθνους –κάτι που συμβαίνει φυσικά «ερήμην» τους, κα¬θώς έχουν φύγει από τη ζωή, αλλά, κατά βάθος όχι και τόσο «ερήμην», αφού ο λόγος και το έργο τους έχουν αφήσει παρακαταθήκες στις οποίες ένας τό¬πος επιστρέφει ξανά και ξανά, όσο κι αν περνούν τα χρόνια.

Και τελικά, με αυτόν τον τρόπο, πέτυχαν να έρχονται διαρκώς εκ νέου στο φως και να εμπεδώνονται στην κοινή συνείδηση όλο και περισσότερες άγνωστες πτυχές και όψεις της δρά¬σης τους, που δείχνουν βάθος πεδίου και εύρος σκέψης, υψηλή συνείδηση ευθύνης και εντυπω¬σιακή αποτελεσματικότητα πράξης, πολύ μπροστά από την εποχή τους. Μα και κάτι ακόμα: Ο όρος «Εθνάρχης», που, αν και πήγασε από την παράταξή του, έγινε αργότερα αποδεκτός από το σύνολο σχεδόν του ελληνικού λαού, στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Καραμανλή δεν έχει να κάνει με αυτό το οποίο συνήθως συμβαίνει ιστορικά: με επιτυχείς πολέμους που μεγαλώνουν και ισχυροποιούν εδαφικά μία χώρα – κάτι το οποίο η Ελλάδα είδε στο πρώτο μισό του 20ού αιώνα με τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Σε ό,τι αφορά τον Καραμανλή, έγινε κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο: αναγνωρίστηκε ως τέτοιος πολιτευόμενος σε καιρό ειρήνης.

Και αυτό λέει πολλά για το μέγεθος των επιτευγμάτων του. Είκοσι χρόνια μετά τον θάνατό του, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής παραμένει ακρογωνιαίο σημείο αναφοράς της πορείας αυτού του τόπου. Είκοσι χρόνια αργότερα, η Ελλάδα εξακολουθεί να ενδιαφέρεται γι' αυτόν ανατρέχοντας στην Ιστορία της, όπως και όταν έρχεται αντιμέτωπη με τα πιο βασανιστικά ερωτήματα του παρόντος και του μέλλοντος. Όταν αναζητά αξιακά πρότυπα δημόσιας εξουσίας, σταθερές κατευθύνσεις και πραγματικές λύσεις προβλημάτων, τα οποία σήμερα διαρκώς πληθαίνουν και μεγεθύνονται. Στην ουσία, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν αφορά απλώς το παρελθόν. Αφορά, κυρίως, το μέλλον»

1 + 1 εισιτήρια δώρο για την παράσταση «Η Χιονάτη – Χορός στον Πάγο»

Αυτά τα Χριστούγεννα τα Παραπολιτικά σας κάνουν το καλύτερο δώρο για τα παιδιά και όλη την οικογένεια! “Η ΧΙΟΝΑΤΗ, ΧΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ”! Το πιο αγαπημένο παραμύθι σε μια υπερπαραγωγή στον πάγο από τα αστέρια του καλλιτεχνικού πατινάζ από τις 19 έως 23 Δεκεμβρίου στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ. Τα Παραπολιτικά σας χαρίζουν 1 εισιτήριο αγορά και 1 εισιτήριο (ίσης αξίας) ΔΩΡΕΑΝ, σε όλες τις ζώνες του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. Προσοχή: η χρήση του κουπονιού, θα μπορεί να γίνει με κράτηση και πληρωμή του ενός εισιτηρίου με πιστωτική/χρεωστική, ΜΟΝΟ μέσω τηλεφώνου στο 2118005141. Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις:

 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 | 19:30
ΠΕΜΠΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 | 19:30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 | 16:00 & 19:30
ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 | 12:00, 16:00 & 19:30
ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 | 12:00 & 16:00
---
ΠΕΜΠΤΗ 20/12 | 19:30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/12 | 16:00
Α’ ΖΩΝΗ: 20€
Β’ ΖΩΝΗ: 14€
Γ’ ΖΩΝΗ: 9€
Δ’ ΖΩΝΗ: 6€
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: 26€
---
ΤΕΤΑΡΤΗ 19/12 | 19:30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/12 | 19:30
ΣΑΒΒΑΤΟ 22/12 | 12:00
Α ΖΩΝΗ: 24€
Β ΖΩΝΗ: 18€
Γ ΖΩΝΗ: 12€
Δ ΖΩΝΗ: 8€
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: 31€
-----
ΣΑΒΒΑΤΟ 22/12 | 16:00 & 19:30
ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12 | 12:00 & 16.00
Α ΖΩΝΗ: 28€
Β ΖΩΝΗ: 22€
Γ ΖΩΝΗ: 16€
Δ ΖΩΝΗ: 10€
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: 36€

Τα φετινά Χριστούγεννα το κλειστό του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στην Αθήνα υποδέχεται τα αστέρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, σε μία υπερπαραγωγή που ξετυλίγει το διαχρονικό και πολυαγαπημένο παραμύθι της Χιονάτης. Το κλασικό παραμύθι μεταφέρεται στον πάγο με χορό, ακροβατικά, εντυπωσιακά σκηνικά και θεατρικά εφέ, δημιουργώντας ένα αριστούργημα που αποθεώνεται από εκατομμύρια μικρούς και μεγάλους θεατές. Σε μια τεράστια παγοπίστα 800 τμ η διάσημη ιστορία του παραμυθιού ξετυλίγεται πάνω στον πάγο.

Ένας από τους μεγαλύτερους θιάσους χορού στον πάγο, οι Russian Ice Stars, έρχεται στην Ελλάδα για μια παράσταση που θα σας μείνει αξέχαστη! Μια μαγική εμπειρία! Η «Χιονάτη στον πάγο» είναι μια παράσταση γεμάτη ενέργεια, κέφι, μουσική, παραμυθένια σκηνικά και εκθαμβωτικές χορευτικές φιγούρες πέρα από κάθε λογική: ξέφρενες περιστροφές και ακροβατικά– όλα εκτελεσμένα με απόλυτη ακρίβεια και συγχρονισμό από το σύνολο των Russian Ice Stars, την αφρόκρεμα των Ρώσων χορευτών στον πάγο.

Όλα τα στοιχεία του παραδοσιακού παραμυθιού των Αδελφών Γκριμ, η κακιά βασίλισσα, ο μαγικός καθρέφτης, το δηλητηριασμένο μήλο και η όμορφη βασιλοπούλα που περιμένει το βασιλόπουλο να τη ζωντανέψει, έχουν εμπνεύσει δημιουργούς κάθε είδους τέχνης και έχουν αγαπηθεί από πολλές γενιές σε όλο τον κόσμο. Διασκεδαστική, ονειρική μα πάνω απ’ όλα μια παράσταση που αφηγείται μια αθάνατη ιστορία σε ένα συναρπαστικό υπερθέαμα στον πάγο για όλη την οικογένεια, στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ του Παλαιού Φαλήρου!

Μια εκθαμβωτική παράσταση που με την ομορφιά και την κομψότητά της θα συγκλονίσει όλη την οικογένεια!


Τα Παραπολιτικά σας πάνε θέατρο και σας κάνουν ΔΩΡΟ 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός* για τις θεατρικές παραστάσεις που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας «Μπαμπά μη ξαναπεθάνεις Παρασκευή» και “Shirley Valentine”

1. Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή: Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων ετών, συνεχίζει και αυτό το χειμώνα στο Θέατρο ΡΙάΛΤΟ να γράφει τη δική της ιστορία για 11η σαιζόν σπάζοντας όλα τα ρεκόρ! Για μία ακόμη φορά το δυνατό και εξαιρετικά επιλεγμένο καστ της παράστασης συνεχίζει να μας εκπλήσσει, να μας συναρπάζει και να μας προσφέρει άφθονο γέλιο και διασκέδαση. Την μαύρη κωμωδία σκηνοθετεί, όπως πάντα, ο Αλέξανδρος Ρήγας, επιφυλάσσοντάς μας για άλλη μία φορά νέες εκπλήξεις…
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ Ώρα Έναρξης: 20:00
ΠΕΜΠΤΗ Ώρα Έναρξης: 21:15
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ώρα Έναρξης: 21:15
ΣΑΒΒΑΤΟ Ώρες Έναρξης: 18:00 και 21:30 (Δύο Παραστάσεις)
ΚΥΡΙΑΚΗ Ώρες Έναρξης: 17:00 και 20:00 (Δύο Παραστάσεις)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ - ΡΙΑΛΤΟ, Κυψέλης 54, Τηλέφωνο 2114107764
*Το κουπόνι ισχύει για όλες τις ώρες και όλες τις μέρες των παραστάσεων, από 25 Οκτωβρίου ως και 31 Δεκεμβρίου, 2018. Αγοράζετε 2 εισιτήρια της παράστασης στην τιμή των €20.

2. Ο Αλέξανδρος Ρήγας παρουσιάζει την γλυκόπικρη κωμωδία - μονόλογο του Willy Russell, «Σίρλεϋ Βαλεντάιν». Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της «συντροφιά», σαν φανταστικός φίλος θα λέγαμε, ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή! Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια... αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν. Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με το μέσα της και τους δικούς της ανθρώπους; Και τελικά, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή; Ένα έργο γεμάτο συναίσθημα, γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα... Σίρλεϋ Βαλεντάιν η ΜΠΕΣΥ ΜΑΛΦΑ

ΗΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ (17:00)
ΔΕΥΤΕΡΑ 17/12 21:15
ΤΡΙΤΗ 18/12 21:15
ΤΕΤΑΡΤΗ 19/12 17:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/12 21:15
ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12 18:00
ΔΕΥΤΕΡΑ 24/12 17:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 26/12 17:00
ΠΕΜΠΤΗ 27/12 21:15
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/12 18:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 30/12 17:00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ «SHIRLEY VALENTINE» ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
ΗΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 02/01 18:00
ΠΕΜΠΤΗ 03/01 21:15
ΚΥΡΙΑΚΗ 06/01 21:15
ΔΕΥΤΕΡΑ 07/01 (ΔΙΠΛΗ) 17:00 και 20:00
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ - ΡΙΑΛΤΟ, Κυψέλης 54, Τηλέφωνο 2114107764
**Το κουπόνι ισχύει για όλες τις ώρες και όλες τις μέρες των παραστάσεων, από 17 Δεκεμβρίου 2018 ως και 7 Ιανουαρίου, 2019.. Αγοράζετε 2 εισιτήρια της παράστασης στην τιμή των €20.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα