Ο κος. Μπουρουτζίδης Δημήτρης κερδίζει μία κρουαζιέρα 8 ημερών στην Αδριατική με το πολυτελές Costa Luminosa!

Ο κος. Στάθης Λαγός κερδίζει ένα τριήμερο στον Οίτυλο Λακωνίας και 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Πέτρα και Φως! Τις μετακινήσεις του θα τις πραγματοποιήσει με μία Mercedes Benz A Class από την ΕΚΚΑ!

Οι κ. Κουρογιάννη Σοφία και Μπρίλη Σταυρούλα κερδίζουν από μία ψηφιακή εκτύπωση σε μεγάλο μέγεθος (καμβά) από την εταιρία VIP ART!

Oι κ. Πίτη Χριστιάνα και Μανιώτης Αχιλλέας κερδίζουν από μία δωροεπιταγή για αγορά οπτικών ειδών από τα καταστήματα OCCHIO Παπαβασιλείου!

Oι κ. Σταύρου Παναγιώτης και Ράπτης Χρήστος κερδίζουν ένα γεύμα στο εστιατόριο La Rotisserie !

O κος Ορφανός Νίκος κερδίζει ένα γεύμα στο εστιατόριο Steak Alive!

Oι κ. Λάζαρης Κώστας και Λυμπεράκος Αναστάσιος κερδίζουν από ένα γεύμα στο εστιατόριο Abacus!

H κα. Φιλιπακοπούλου Χριστίνα κερδίζει ένα γεύμα στο μουσικό μεζεδοπωλείο Σμύρνη!

Η κα. Γιαννακοπούλου Χριστίνα κερδίζει ένα γεύμα στο εστιατόριο IL Frati !

H κα. Μπούρνα Κωστούλα κερδίζει ένα γεύμα στο εστιατόριο Χρήστος!

Οι κ. Ξηρογιάννη Ελένη και Στεφανοπούλου Αλεξάνδρα κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση στο Ακάνθους Stage για να ακούσουν από κοντά τον Διονύση Σχοινά!

Η κα. Μπούκουρα Αναστασία κερδίζει ένα γεύμα για δύο άτομα στο Περιβόλι του ουρανού !

Οι κ. Κώστας Μερεντίτης και Λεβιδιώτου Αγγελική κερδίζουν από ένα πλούσιο καλάθι με αυθεντικά ελληνικά προϊόντα από το παντοπωλείο Ελλήνων Γη!

Οι κ. Γαβριήλ Τζένη, Βένιου Δέσποινα , Κασιμάτης Χαράλαμπος, Περτσεμλίδου Τασία , Ζωγράφος Δημήτριος , Καράμπελα Κωνσταντίνα , Μπουλμάκου Ζωή , Δημόπουλος Παναγιώτης , Μονδέλου Ζαμπέτα και Απερανθίτου Αγγελική θα δούνε την θεατρική παράσταση "Ερωτευμένος Σαίξπηρ" στο Θέατρον του Ελληνικού Κόσμου!