Την απόλυτη στήριξή του στο δίδυμο Καλημέρη-Μαραγκουδάκη, αλλά και στον Τομέα Ειδήσεων και Ενημέρωσης εξέφρασε ο ιδιοκτήτης του Open, Ιβάν Σαββίδης, στη διάρκεια της επίσκεψής του στις εγκαταστάσεις του νεοσύστατου τηλεοπτικού σταθμού στην Παιανία.

Αρχικά, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε σύσκεψη διάρκειας μιάμισης περίπου ώρας με τη διευθυντική ομάδα του καναλιού, Τζώνη Καλημέρη, Αλκηστη Μαραγκουδάκη, Κική Σιλβεστριάδου και Δημήτρη Μιχαλέλη, ενώ στη συνέχεια συνομίλησε με τους παρουσιαστές και τους δημοσιογράφους τόσο των ενημερωτικών όσο και των αθλητικών προγραμμάτων (πλην της Ελλης Στάη). Παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Σαββατοκύριακου, Στέλλα Γκαντώνα, η τετράδα της πρωινής ζώνης, που απαρτίζουν η Αμαλία Κάτζου, ο Βαγγέλης Γιακουμής, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Γιάννης Σαραντάκος.

Μεταξύ άλλων, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον, τονίζοντας ότι στηρίζει το σύνολο του στελεχιακού δυναμικού και πως η τηλεθέαση είναι κάτι που θα απασχολήσει τον ίδιο εν ευθέτω χρόνω. Από την πλευρά του, ο Τζώνη Καλημέρης διεμήνυσε ότι το κανάλι βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα, καθώς υπάρχουν ανοικτά ζητήματα σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα στο τεχνικό κομμάτι.

Σε ό,τι αφορά τη... γραμμή στο μέτωπο της ενημέρωσης, έκανε λόγο για λογική ίσων αποστάσεων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις σχέσεις του επιχειρηματία με τον κυβερνητικό παράγοντα. Πάντως, στην κλειστή σύσκεψη με τη διευθυντική ομάδα συζητήθηκαν κάποιες πιθανές παρεμβάσεις που θα μπορούσαν να τρέξουν άμεσα, ακόμη και μετά τις γιορτές, γεγονός που ίσως δρομολογήσει εξελίξεις.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, την προσεχή Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός των νέων κτιρίων, όπου μετακόμισε εσχάτως και το «Εθνος».