Εντονη φημολογία περί σκέψεων του Δημήτρη Μάρη για πώληση του ραδιοφώνου News 24/7 στον Ιβάν Σαββίδη έχει προκύψει τα τελευταία εικοσιτετράωρα και μάλιστα από πηγές που πρόσκεινται στην κυβέρνηση. Οι εν λόγω κύκλοι αποδίδουν τις συγκεκριμένες ζυμώσεις στην απόφαση -όπως λένε- του καλού επιχειρηματία να αφοσιωθεί στη δραστηριότητά του αναφορικά με το διαδικτυακό στοίχημα, όπου φέρεται να σχεδιάζει ήδη τα επόμενα φιλόδοξα βήματά του.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες του Secret, εξετάζει την απεμπλοκή του από τον κόσμο των ερτζιανών και τον περιορισμό της δράσης του στον χώρο των ΜΜΕ, μόνο στις ιστοσελίδες της 24MEDIA.

Ωστόσο, η πλευρά του επιχειρηματία κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνει τις φήμες και αρνείται να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο. Υπενθυμίζεται πως οι πλευρές των Δ. Μάρη και Ι. Σαββίδη είχαν «τρέξει» από κοινού στο πρόσφατο παρελθόν το εγχείρημα της επανέκδοσης του «Εθνους», μέχρι που επήλθε η οριστική μεταξύ τους ρήξη.

Πάντως, όπως λένε οι γνωρίζοντες και ιδιαίτερα εκείνοι που είναι σε θέση να ξέρουν από πρώτο χέρι τη γενικότερη τάση τερματισμού της επεκτατικής στρατηγικής στον χώρο των media, που χαρακτηρίζει εσχάτως το modus operandi του ιδιοκτήτη του Open, σε αυτήν τη φάση είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει το οποιοδήποτε deal. Εκτός κι αν στο μεταξύ συντρέξουν άγνωστες για την ώρα προϋποθέσεις.