Την σημαντική έκδοση «Μακεδονισμός – Ο Ιμπεριαλισμός των Σκοπίων», με τη σφραγίδα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών


Για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών φέρνει στο φως περισσότερα από τριακόσια επίσημα τεκμήρια του Κράτους των Σκοπίων τα οποία αποδεικνύουν ότι επί 62 συνεχή έτη η σημερινή ανεξάρτητη Δημοκρατία εμμένει σταθερά στις «βλέψεις της».

Με την πράξη της ιδρύσεώς του και με όλες τις μετέπειτα πράξεις του υπό όλες τις πολιτειακές μορφές του, από το 1944 έως σήμερα το 2007, το κράτος των Σκοπίων θεμελιώνεται στο κρατικό ολοκληρωτικό ιδεολόγημα του «μακεδονισμού», το οποίο κατασκευάζει την εθνική υπόσταση και την «ιστορική» αποστολή τόσο του Κράτους όσο και του σλαβικού τμήματος του πολυεθνικού του πληθυσμού.

Ευθύς εξαρχής το ιδεολόγημα κηρύσσεται ως ιερό δόγμα, μη επιδεχόμενο αμφισβήτηση ούτε συζήτηση, και ασκείται με όλα ανεξαιρέτως τα διαθέσιμα μέσα του Κράτους που μέχρι το 1991 επί μισόν αιώνα τελούσε καταναγκαστικά υπό ολοκληρωτικό κομμουνιστικό καθεστώς, όπου η Αλήθεια «είναι μία», είναι Απόλυτη και είναι ύψιστο ζήτημα «κρατικής ασφάλειας». Κάθε ενδεχόμενος «αιρετικός» γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα εξοντωθεί. (. . .) Όλες οι διακηρύξεις όλων των κυβερνήσεων προς τη διεθνή κοινότητα, μετά το 1991, υποστηρίζουν ότι, αν τυχόν μετριασθεί κατ’ ελάχιστον το εν λόγω κρατικό δόγμα του «μακεδονισμού», όπως αποτυπώνεται εμβληματικά στην μονοπωλιακή ονομασία «Μακεδονία», θα απειληθεί θανάσιμα η υπόσταση αυτού του Κράτους και του Λαού του!

Η έκδοση αυτή έρχεται για να αναδείξει το ζήτημα του αλυτρωτισμού των γειτόνων, με αφετηρία την πεποίθηση ότι το λεγόμενο «Μακεδονικό Ζήτημα» αποτελεί ανέκαθεν αμιγώς πολιτικό ζήτημα, το οποίο με την κατά περίπτωση χρήση ή και πλαστογράφηση της Ιστορίας κατασκεύασαν κατά περιόδους ισχυρά ξένα πολιτικά κέντρα με αμιγώς πολιτικό στόχο: τον έλεγχο του κρίσιμου γεωστρατηγικού χώρου της Μακεδονίας.


Το ολοκαίνουριο βιβλίο «Η δίαιτα των Superfoods – Χάστε τα κιλά των εορτών» από τον Δημήτρη Γρηγοράκη


Οι Superfoods (ή αλλιώς υπερτροφές) συγκεντρώνουν σε μεγάλη αφθονία θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, μέταλλα, ανόργανα στοιχεία, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες. Για το λόγο αυτό, η δίαιτα των Superfoods μπορεί να προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα στη μείωση του βάρους και ταυτόχρονα να σας χαρίσει απόλυτη ευεξία! Μάθετε τα πάντα για τις υπερτροφές, ποιες είναι, που μπορείτε να τις βρείτε και πώς να τις καταναλώσετε, ώστε να ρυθμίσετε αποτελεσματικά το βάρος σας και να θωρακίσετε την υγεία σας. Με τη βοήθεια τους επιπλέον, θα μπορέσετε να απαλλαγείτε για πάντα από τις επικίνδυνες τοξίνες που επιβαρύνουν τον οργανισμό σας. Ανακαλύψετε τη δύναμη των υπερτροφών στο μεταβολισμό σας και επομένως στη ρύθμιση του βάρους σας, μέσα από δύο συν μία μεταβολικές δίαιτες με απολαυστικές και υπέροχες συνταγές που τις μεταμορφώνουν σε ισχυρούς συμμάχους ευεξίας και υγείας.

Ένα CD γεμάτο επιτυχίες για να επιλέξετε: PANIK HITS VOL.2 ή Νίκος Ζωιδάκης «Κραυγές»


Μη χάσετε το δεύτερο μέρος της εκπληκτικής συλλογής Panik Hits, με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού στα πιο δυνατά hit!
1. Κωνσταντίνος Αργυρός - Δεν έχω πολλά
2. Ηλίας Βρεττός - Φώναξέ με
3. Καίτη Γαρμπή - Βάλε μια τελεία
4. Αναστάσιος Ράμμος - Τα καλά παιδιά
5. Στέλιος Ρόκκος - 40 κύματα
6. Νίνο Ξυπολιτάς - Γράφω την τύχη μου
7. Θωμαή Απέργη - Η γυναίκα που αγαπά
8. Πάρις - Πες του
9. Στέλιος Τσάκωνας - Αν δεν τρελαίνεσαι
10. Νίκος Απέργης - Κομμάτι της ζωής μου
ή
Το εκπληκτικό CD του Νίκου Ζωιδάκη, «Κραυγές» του αγαπημένου τραγουδοποιού της Κρήτης που περιλαμβάνει 12 μοναδικές ερμηνείες που θα μιλήσουν στην καρδιά σας!

1. Χαθήκαμε στη διαδρομή
2. Μύρισε νυχτολούλουδο
3. Ο πληγωμένος αετός
4. Μου ´ βγάλες ψεύτη το Θεό
5. Το τραγούδι της μάνας
6. Στα σκαλοπάτια τση χαράς
7. Το τέλος του παραμυθιού
8. Εγώ´ χω δυνατή καρδιά
9. Τη μέρα που γεννήθηκες
10. Για σένα κουβαλώ πληγές
11. Κρασί και μελοκάρυδο
12. Κραυγές

Τα Παραπολιτικά σας πάνε θέατρο και σας κάνουν ΔΩΡΟ 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός* για τις θεατρικές παραστάσεις που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας «Μπαμπά μη ξαναπεθάνεις Παρασκευή» και “Shirley Valentine”

 

1. Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή:

Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων ετών, συνεχίζει και αυτό το χειμώνα στο Θέατρο ΡΙάΛΤΟ να γράφει τη δική της ιστορία για 11η σαιζόν σπάζοντας όλα τα ρεκόρ! Για μία ακόμη φορά το δυνατό και εξαιρετικά επιλεγμένο καστ της παράστασης συνεχίζει να μας εκπλήσσει, να μας συναρπάζει και να μας προσφέρει άφθονο γέλιο και διασκέδαση. Την μαύρη κωμωδία σκηνοθετεί, όπως πάντα, ο Αλέξανδρος Ρήγας, επιφυλάσσοντάς μας για άλλη μία φορά νέες εκπλήξεις…


ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ Ώρα Έναρξης: 20:00
ΠΕΜΠΤΗ Ώρα Έναρξης: 21:15
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ώρα Έναρξης: 21:15
ΣΑΒΒΑΤΟ Ώρες Έναρξης: 18:00 και 21:30 (Δύο Παραστάσεις)
ΚΥΡΙΑΚΗ Ώρες Έναρξης: 17:00 και 20:00 (Δύο Παραστάσεις)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ - ΡΙΑΛΤΟ, Κυψέλης 54, Τηλέφωνο 2114107764
*Το κουπόνι ισχύει για όλες τις ώρες και όλες τις μέρες ως και το τέλος των παραστάσεων. Αγοράζετε 2 εισιτήρια της παράστασης στην τιμή των €20.

2. Ο Αλέξανδρος Ρήγας παρουσιάζει την γλυκόπικρη κωμωδία - μονόλογο του Willy Russell, «Σίρλεϋ Βαλεντάιν».


Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της «συντροφιά», σαν φανταστικός φίλος θα λέγαμε, ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή! Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια... αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν. Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με το μέσα της και τους δικούς της ανθρώπους; Και τελικά, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή; Ένα έργο γεμάτο συναίσθημα, γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα... Σίρλεϋ Βαλεντάιν η ΜΠΕΣΥ ΜΑΛΦΑ


ΗΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ (17:00)
ΔΕΥΤΕΡΑ 17/12 21:15
ΤΡΙΤΗ 18/12 21:15
ΤΕΤΑΡΤΗ 19/12 17:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/12 21:15
ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12 18:00
ΔΕΥΤΕΡΑ 24/12 17:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 26/12 17:00
ΠΕΜΠΤΗ 27/12 21:15
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/12 18:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 30/12 17:00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ «SHIRLEY VALENTINE» ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
ΗΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 02/01 18:00
ΠΕΜΠΤΗ 03/01 21:15
ΚΥΡΙΑΚΗ 06/01 21:15
ΔΕΥΤΕΡΑ 07/01 (ΔΙΠΛΗ) 17:00 και 20:00
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ - ΡΙΑΛΤΟ, Κυψέλης 54, Τηλέφωνο 2114107764


**Το κουπόνι ισχύει για όλες τις ώρες, τις μέρες και τους τόπους των παραστάσεων, ως και 15 Μαρτίου, 2019.. Αγοράζετε 2 εισιτήρια της παράστασης στην τιμή των €20.