Με μεγάλα δώρα κατέφθασαν και αυτή την εβδομάδα ο Χρήστος Φερεντίνος και η Ματίνα Σπυροπούλου.

Γεύματα, δωροεπιταγές, καλάθια με ελληνικά προϊόντα αλλά και το μεγάλο δώρο της Παρασκευής, ένα τριήμερο στην όμορφη Καλαμάτα και το ξενοδοχείο Elite City Resort.

Την Παρασκευή 01 Φεβρουαρίου, ένας τυχερός ακροατής θα κερδίσει τρεις ημέρες (2 διανυκτερεύσεις με πρωινό) στο πολυτελές ξενοδοχείο Elite City Resort στην Καλαμάτα, μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Πελοποννήσου.

Με θέα τη θάλασσα ή τον μυθικό Ταΰγετο, τα δωμάτια, οι σουίτες με ιδιωτική πισίνα και τα οικογενειακά δωμάτια, θα σας προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις σε μοντέρνο design.

 

Η κομβική θέση του Elite City Resort σας προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για εξορμήσεις στη γύρω περιοχή από την Αρχαία Μεσσήνη έως τα Σπήλαια του Δυρού και την Μάνη, την Πύλο έως την καστροπολιτεία του Μυστρά και τα μονοπάτια του Ταϋγέτου.

Το συγκρότημα διαθέτει 3 εστιατόρια (το ΕΥ ΖΗΝ, την ATHERINA, και το βραβευμένο“Yiamas Gastro Bar”), πιστοποιημένο «Ελληνικό Πρωινό», οργανωμένη παραλία, Ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα, υπηρεσίες spa, γήπεδα basket και tennis, παιδική χαρά, δωρεάν WI-FI και ένα σύγχρονο συνεδριακό κέντρο,το “Blue Centre”.

Τέλος, φιλοξενεί εδώ και 5 χρόνια την έκθεση «Kειμήλια Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων» κατέχοντας επάξια τον τίτλο του ξενοδοχείου-μουσείου.

Φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια συνεχούς λειτουργίας με ένα μεγάλο πάρτι έκπληξη με πολλούς celebrity και όλους όσους έχουν εργαστεί ή συνεργαστεί με το ξενοδοχείο την 20ετία που μας πέρασε.

Καλέστε κατά την διάρκεια της εκπομπής, στο 211-1080880, δηλώστε συμμετοχή και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 01 Φεβρουαρίου.

(Χρέωση 1,24 €/sms)