Η κα. Σαρρή Αλίκη κερδίζει τρεις ημέρες στην Καλαμάτα και την διαμονή της θα την πραγματοποιήσει στο πολυτελές Elite City Resort.

Ο κος. Βιδάλης Νεκτάριος θα επισκεφτεί για τρεις ημέρες τον Οίτυλο Λακωνίας και θα διανυκτερεύσει στο πολυτελές ξενοδοχείο Πέτρα και Φως.

Οι κ.Σπυρόπουλος Στέφανος, Κωνσταντάρα Έφη, Πανταζή Αγγελική, Λύρας Μάριος, Σταύρου Αναστασία, Σακελλαρόπουλος Θανάσης και Αντωνίου Μαρία κερδίζουν από ένα καλάθι με φρέσκα ελληνικά προϊόντα.

Οι κ. Γιαννακόπουλος Ηλιας και Τσιακατάρα Αλεξάνδρα κερδίζουν από μία δωροεπιταγή για αγορά οπτικών ειδών από τα καταστήματα OCCHIO Παπαβασιλείου.

Ο κος. Μυλωνάς Αλέξανδρος κερδίζει ένα γεύμα για δύο άτομα στο εστιατόριο MUTFAK στην Γλυφάδα.

Οι κ. Βασιλείου Κώστας και Καπράλου Χαρά κερδίζουν από ένα γεύμα στο εστιατόριο Χρήστος στο Χαλάνδρι.

Ο κος. Αναγνωστόπουλος Γιώργος κερδίζει ένα γεύμα στο Ιταλικό εστιατόριο CafeIlfrati στην Κηφισιά.

O κος. Φιαμέγκος Χρήστος κερδίζει ένα γεύμα στο εστιατόριο Abacus στον Άγιο Δημήτριο.

Οι κ. Λαμπρινού Θεοδώρα και Ειρήνη Πασσάκου κερδίζουν από ένα τραπέζι στον Αντώνη Ρέμο με δωρεάν φιάλη.

Οι κ. Μποτόνης Στέφανος, Γιαννόπουλος Κυριάκος, Γιαννόπουλος Άγγελος, Παναγιωτόπουλος Δημήτρης, Χαμαλέλλης Μενέλαος , Σύκαλος Προκόπης, Μασσαβέτα Αννέτα, Γρηγοριάδης Γεώργιος και Νίκας Αθανάσιος παρακολούθησαν με την παρέα της αρεσκείας τους τον αγώνα που έδωσε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πανιώνιο το περασμένο Σάββατο 02 Φεβρουαρίου.

Τέλος, οι κ Αθανασόπουλος Βασίλειος, Αλεβιζάκης Ιωάννης, Σαραντινοπούλου Νατάσα, Παπουτσάκη Σοφία, Γεωργιάδης Κωνσταντίνος και Αλέξης Κωτσόπουλος θα απολαύσουν μία προβολή στον θόλο εικονικής πραγματικότητας του ελληνικού κόσμου.