Ο κος. Στάθης Λαγός κερδίζει ένα τριήμερο στα Ιωάννινα και στο ξενοδοχείο Grand Serai Congress & Spa.

O κος. Αλεξίου Γιώργος θα επισκεφτεί τον Οίτυλο Λακωνίας για τρεις ημέρες και θα διαμείνει στο ξενοδοχείο Πέτρα και Φως.

Η κα. Χαλδούπη Αγγελική κερδίζει ένα τριήμερο στο Καρπενήσι με διαμονή στο ξενοδοχείο Βίλλα Βιργινία.

Η κα. Εξακουστίδη Φρόσω κερδίζει έναν σύγχρονο αφυγραντήρα Morris Premier Class.

H κα. Λάουρα Φερρέιρα κερδίζει ένα χαλί από την εταιρία Βιοκαρπέτ.

Οι κ. Ζαρκαδάκη Χρυσούλα και Μαργαρίτης Νίκος κερδίζουν από μία δωροεπιταγή για αγορά οπτικών ειδών από τα καταστήματα OCCHIO Παπαβασιλείου.

Οι κ. Ράπτη Χριστίνα και Μπελιβάνη Μαρία κερδίζουν από ένα πλούσιο καλάθι με προϊόντα από το παντοπωλείο Ελλήνων Γη στο Νέο Ηράκλειο.
Ο κος. Γιαννακόπουλος Ηλίας κερδίζει ένα γεύμα στο εστιατόριο MUTFAK στην Γλυφάδα.
O κος. Γκίκας Δημήτρης κερδίζει ένα γεύμα στο εστιατόριο Χρήστος στο Χαλάνδρι.

Οι κ. Βεργίνης Δημήτριος, Αβραμίδης Βασίλης και Καπαράκη Ευαγγελία κερδίζουν από ένα γεύμα στο εστιατόριο ABACUS στον Άγιο Δημήτριο.

Η κα. Σαπεροπούλου Άννα κερδίζει ένα τραπέζι στον Αντώνη Ρέμο και την Δέσποινα Βανδή στο Αθηνών Αρένα.

Η κ. Ελένη Ακριβοπούλου ένα μπουκάλι κρασί και μία ποικιλία αλλαντικών για 2 ατόμα στο Il Gatto cafe bar στο Κολωνάκι 

Οι κ. Αγκόπ Μαλεβιζιάν, Κατερίνα Αποστόλου, Μαίρη Ρόπα και Ματίνα Βακρινου 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Χτυποκάρδια στο θρανίο". Οι κ. Βαγγέλης Ευαγγέλου, Ελισάβετ Χλούπη, Γιώργος Αρβανίδης, Ειρήνη Ποθητού, Στεφανία Στεφάτου, Δήμητρα Βαλτινού, Διονυσία Στουραΐτου, Ελένη Σαμολαδικα, Χαρά Κωνσταντινίδη, 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα".

Οι κ. Θανάσης Ψαλτάνης, Παύλος Καμπουλάρης, Χρήστος Κουτσογιαννόπουλος και Ειρήνη Τσέλλου, 5 διπλές προσκλήσεις για την "Περιήγηση στην Ακρόπολη του Περικλή".

Τέλος, οι κ. Ψαλτάνης Θανάσης, Γεωργούσης Δημήτρης, Καμπουλάρης Παύλος, Κατσουγιαννόπουλος Χρήστος, Τσέλλου Ειρήνη, Μανουσάκη Νίκη , Ράνιος Γιάννης, Μπαλικούρα Αναστασία , Λατουσάκη Όλγα και Ντάμπος Θεόδωρος κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για τον θόλο εικονικής πραγματικότητας στο Κέντρο Ελληνικός Κόσμος.