Η Φαίη Σκορδά φανερά εκνευρισμένη από τις απειλές της Άλκηστης Αλεξάκη, ζήτησε από τους συνεργάτες της να κόψουν το βίντεο στον αέρα!

«Απευθύνομαι στη δική μας ομάδα, την προηγούμενη φορά ζήτησα κάτι. Φτάνει! Μην το βάζετε να το βλέπουμε, δεν είναι ωραίο!», είπε σε έντονο ύφος η Φαίη Σκορδά. «Δηλαδή, ένα θέμα πάσαρα και μου το έκοψες στον αέρα;», ρώτησε την παρουσιάστρια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Εκείνη είπε τα εξής:


«Δεν είναι ωραίο να κάνουμε αναπαραγωγή αυτό το κομμάτι. Δεν μου αρέσει, με ενοχλεί. Νίκο μου σου είπα να μην το κάνεις και να μην ξαναβάλεις αυτά τα αποσπάσματα; Στη δικιά μας εκπομπή δεν θέλω να επαναλαμβάνεται αυτή η ατάκα. Ζητάω κάτι τόσο τρομερό; Δεν θέλω στην εκπομπή να παίζουμε συνέχεια αυτό».

 

MasterChef: Έξω φρενών η Άλκηστις με τον Αλέξανδρο! «Θα το πάρω μαζί μου αυτό το τσουτσέκι»

«Και πώς δεν του… έπαιξα στα μούτρα, να κάνει τον σταυρό του και να έχει άγιο» - Τον θεώρησε υπεύθυνο για την αποχώρηση του Γιώργου από τον διαγωνισμό.
Ο Γιώργος Ορφανός αποχώρησε από το MasterChef και αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Άλκηστη Αλεξάκη. Η Κρητικιά ξέσπασε σε κλάματα και έβαλλε κατά του Αλέξανδρου Τσιουκάρη, καθώς τον θεώρησε υπεύθυνο για την αποτυχία του Γιώργου στη δοκιμασία.

Όπως υποστήριξε η Άλκηστις, ο Αλέξανδρος έδινε λάθος οδηγίες στον Γιώργο από τον εξώστη και αυτό ήταν κάτι που την έκανε έξαλλη.

«Ο Γιώργος ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που τον εκτιμούσα και ήμασταν από την αρχή μαζί. Τώρα άμα έχω το κάθε τσουτσέκι να του δίνει λάθος οδηγίες, φεύγοντας θα το πάρω μαζί μου αυτό το τσουτσέκι. Ή εγώ ή αυτός, τέλος! Και πώς δεν του… έπαιξα στα μούτρα, να κάνει τον σταυρό του και να έχει άγιο. Τώρα που δεν ήρθε ο Γιώργος, χαίρεται; Που τον θεωρούσε φίλο του;

Μια χαρά τον είδα να χαιρετάει τους υπόλοιπους. Το παίζει μάγειρας, αλλά εγώ θα τον φτιάξω στην ομαδική που έρχεται. Αν είσαι μάγκας όπως λες να δεχτείς την κάθε ευθύνη και τα κάθε λάθη. Όχι να τα φορτώνεις σε άλλους. Όπως γύρισε και είπε ότι ο Γιώργος έκανε λάθος που ζύγιζε λάθος τα υλικά», είπε μεταξύ άλλων η Άλκηστις.