Ένας μεγάλος διαγωνισμός για ένα σεμινάριο επαγγελματικής αποκατάστασης ξεκινάει στην εκπομπή «Νωρίς» με τον Γιώργο Χουδαλάκη από αύριο 19 Μαρτίου.

Πρόκειται για ένα σεμινάριο αξίας 550 ευρώ και διάρκειας 4 ημερών από την HotelBrain με θέμα "Certification in hotel revenue management".

Ένας revenue manager αντιμετωπίζει καθημερινά την πρόκληση να αξιολογήσει πολλά ιστορικά, τρέχοντα και μελλοντικά δεδομένα και να λάβει τις βέλτιστες αποφάσεις σχετικά με την αγορά που θα στοχεύσει και το μείγμα των καναλιών που θα χρησιμοποιήσει προκειμένου να μεγιστοποιήσει τα έσοδα του ξενοδοχείου.

Στο σεμινάριο θα κατανοήσετε τον ρόλο της διαχείρισης εσόδων του ξενοδοχείου, θα εξερευνήσετε τις αληλοεξαρτήσεις ποιότητας και τιμής, θα μάθετε να αξιολογείται στατιστικές πληροφορίες έτσι ώστε να προβλέψετε και να διαχειριστείτε την ζήτηση με ασφαλή τρόπο και τέλος θα μάθετε να αναγνωρίζετε τις βέλτιστες στρατηγικές διαδικτυακών πωλήσεων και τιμολόγησης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά και σε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν στροφή στον κλάδο της φιλοξενίας.

Συντονιστείτε από αύριο 19 Μαρτίου στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή Νωρίς, 06.00-08.00 το πρωί και στείλτε μήνυμα γράφοντας «Σπουδές» αφήνετε κενό και ονοματεπώνυμο και αποστολή στο 54777. 

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 20 Μαρτίου.

(Lexitel 1,24 €/sms)