Το μεγαλύτερο αντρικό brand στον πλανήτη επιστρέφει με μια συλλεκτική έκδοση αφιερωμένη στην Ελευθερία. Το «The Freedom Issue», η δεύτερη έκδοση του ελληνικού PLAYBOY κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας ΜΟΝΟ με 2,90€ και εξερευνά την ελευθερία ως τρόπο ζωής, ως μια εμπειρία φυσικής και πνευματικής περιπλάνησης η οποία διευρύνει τους ορίζοντες σου και σε κάνει καλύτερο.

Στο νέο τεύχος του ελληνικού PLAYBOY:


- H Josephine Wendel, η χειραφετημένη performer με τον σπάνιο χαρακτήρα, φωτογραφίζεται για το PLAYBOY, σε ένα shooting εμπνευσμένο από τον απελευθερωτικό χαρακτήρα της Άνοιξης, και γράφει το δικό της Μανιφέστο Ελευθερίας.

- Η Μαριάννα Παινέση του GNTM κόβει τα πρώτα της ένσημα στον urban ερωτισμό, σε μια incognito μεταμεσονύκτια επίσκεψη σε mini market.

- Πόσο σεξ κάνει η Αθήνα; Διεισδύσαμε τα άδυτα στα άδυτα του μεγαλύτερου μυστικού ερωτικού πάρτι της πόλης και αποκαλύπτουμε τα πάντα.

- Φάκελος Κάνναβη: Το παρεξηγημένο φυτό επιστρέφει σταδιακά στην νομιμότητα μετά από δεκαετίες απαγόρευσης και ετοιμάζεται να κατακτήσει τον πλανήτη. Οι τάσεις, οι επενδυτικές ευκαιρίες και πώς η Αθήνα θα γίνει το νέο Άμστερνταμ.

- Ο απερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά σε μια μεγάλη συνέντευξη όπου μιλάει για τις δυνατές φιλίες που τελικά χαλάνε για τα κόμματα, αλλά και για το ρόλο του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Δήμο.

- Η μουσικός Λένα Πλάτωνος και ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Κοσμίδης συνομιλούν για το πώς έχει αλλάξει ο έρωτας στην εποχή των social media.

- Πέντε κορυφαίοι Έλληνες stand up κωμικοί παίρνουν θέση σχετικά με το πόσο ελεύθερο είναι το χιούμορ σήμερα στην Ελλάδα και εξομολογούνται αν έχουν ποτέ αυτολογοκριθεί.
Θα το βρείτε να κυκλοφορεί «ελεύθερο» στα περίπτερα όλης της χώρας, ΜΟΝΟ με 2,90€!