Μία δύσκολη τηλεοπτική σεζόν φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, με τα στελέχη των καναλιών να προετοιμάζουν ήδη την επόμενη. Συσκέψεις, συζητήσεις με πρόσωπα έχουν προτεραιότητα, καθώς επιθυμούν όλα να είναι σωστά και στρατηγικά τοποθετημένα, προβλέποντας το σκληρό ανταγωνισμό της επόμενης χρονιάς.

Έτσι, ένας από τους πρωταγωνιστές του μιντιακού τοπίου, ο Σκάι δεν θα μπορούσε να μην έχει φουλάρει ήδη τις μηχανές. Εκτός από το σχεδιασμό των πρότζεκτ, τον πιο σημαντικό ρόλο έχουν τα συμβόλαιο παρουσιαστών.

Τα στελέχη του καναλιού του Φαλήρου έχουν ήδη ξεκινήσει να επεκτείνουν τις συνεργασίες τους με πρόσωπα που θεωρούν δυνατά χαρτιά, όπως τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Έπειτα από τις μετακινήσεις της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά», ο παρουσιαστής επανήλθε στη βραδινή ζώνη του Σαββάτου και ξαναβρήκε την τηλεθέαση που του αξίζει. Αποδεικνύοντας ότι αποτελεί σταθερή αξία στην TV, ο ηθοποιός ανανέωσε το συμβόλαιό του για δύο ακόμη χρόνια κι έτσι και την επόμενη χρονιά θα κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον μετρ της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου, Γιώργο Αυτιά. Το προηγούμενο διάστημα, δημοσιεύματα και φήμες τον ήθελαν να κατεβαίνει υποψήφιος με τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές, ωστόσο ο δημοσιογράφος είναι αφοσιωμένος στο επάγγελμά του και προτίμησε να συνεχίζει τη δημοσιογραφική του πορεία. Ο παρουσιαστής θα συνεχίσει να λέει «Καλημέρα» κάθε Σαββατοκύριακο, στις 06.00, για τα επόμενα δύο χρόνια, αποτελώντας παράλληλα μία από τις μεγάλες επιτυχίες του καναλιού.

Τη συνεργασία τους για τρία ακόμη χρόνια επέκτειναν ο Τάκης Χαντζής και ο Σκάι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νέα εκπομπή την οποία έχει αναλάβει με τον Δημήτρη Καμπουράκη, «Ακραία Φαινόμενα», θα συνεχιστεί και του χρόνου, καθώς οι ιθύνοντες θεωρούν ότι ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες που είχαν.

Εκτός των προαναφερθέντων, στις θέσεις τους θα παραμείνουν και ο Δημήτρης Οικονόμου, που παρουσιάζει καθημερινά την εκπομπή «Σήμερα», και οι «Αταίριαστοι», Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος. Η πρωινή ζώνη θα παραμείνει ως έχει, χωρίς καμία αλλαγή, με την Τατιάνα Στεφανίδου να συνεχίζει και αυτή στην εκπομπή «Μαζί σου».