ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Κυκλοφορούν το Σάββατο 18 Μαΐου με δύο μεγάλες προσφορές
yl8gla04ogw5zwibh54u
Media

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Κυκλοφορούν το Σάββατο 18 Μαΐου με δύο μεγάλες προσφορές

Με πλούσιο ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές σε όλα τα περίπτερα της χώρας

Η μεγάλη προσφορά ολοκληρώνεται με τον 2ο τόμο της επανέκδοσης του αυθεντικού Τσελεμεντέ που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο με τα Παραπολιτικά

Ολοκληρώστε τη συλλογή με τις αυθεντικές του σπουδαίου Έλληνα σεφ, με τον 2ο και τελευταίο τόμο της σειράς, την επανέκδοση του μεγαλύτερου ελληνικού best seller όλων των εποχών, τον «Οδηγό Μαγειρικής» του Νικόλαου Τσελεμεντέ! 90 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, αυτό το Σάββατο, 18 Μαΐου, τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν τον δεύτερο υπερπολυτελή σκληρόδετο τόμο του διάσημου Τσελεμεντέ, με τα αυθεντικά κείμενα και την κλασική εικονογράφηση, όπως ακριβώς τυπώθηκαν στην πρώτη τους έκδοση. Ο οδηγός μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που έφερε το όνομα «Τσελεμεντές» αποτέλεσε «βίβλο» για κάθε σπιτικό, μεγαλώνοντας γενιές και γενιές Ελλήνων, μυώντας τους στα μυστικά της καλής κουζίνας! Η γλώσσα των συνταγών, το ύφος και τα προσωπικά κείμενα του μεγάλου σεφ με χρήσιμες οδηγίες για την Ελληνίδα νοικοκυρά και κάθε επίδοξο σεφ, θα σας ταξιδέψουν σε μια άλλη εποχή, μιας άλλης Ελλάδας! Μέσα από τις σελίδες του θα ανακαλύψετε την ευφυία, το ταλέντο αλλά και την προσωπικότητα του «Συνταγματάρχη της Ελληνικής Κουζίνας», Νικόλαου Τσελεμεντέ, του ανθρώπου που θα μπορούσε να παινευτεί ότι δημιούργησε μόνος την ελληνική αστική κουζίνα μεταμορφώνοντας τις γευστικές προτιμήσεις του Νεοέλληνα.

Ο Οδηγός Μαγειρικής περιλαμβάνει εκτός από όλες τις κλασικές συνταγές του Νικόλαου Τσελεμεντέ στην αυθεντική τους μορφή και πρακτικές συμβουλές για τις σωστές διατροφικές συνήθειες, τον ιδανικό εξοπλισμό της κουζίνας, τους τρόπους συντήρησης των τροφίμων, το πρωτόκολλο του στρωσίματος του τραπεζιού και τους κανόνες καλής συμπεριφοράς στο γεύμα και το δείπνο. Ο ίδιος ο Τσελεμεντές μέσα από τα εύγλωττα κείμενά του μας εξηγεί με ποιον τρόπο λειτουργεί η αίσθηση της γεύσης, τι είναι η γαστρονομία καθώς και ποια είναι η σωστή διατροφή που πρέπει να ακολουθούμε. Δίνει ακόμα χρήσιμες συμβουλές, αλλά και ιστορικές πληροφορίες για τις βασικές τροφές αλλά και αναλυτικά εβδομαδιαία μενού για ισορροπημένη διατροφή!

Έκδοση με προσφορές: Τιμή 3,90€. Συμπεριλαμβάνει τιμή βιβλίου 1,00€ μόνο για την παρούσα έκδοση.

Ειδικό ένθετο με τα Παραπολιτικά: Φορολογικός Οδηγός για το 2019, με την υπογραφή του Γιώργου Αυτιά

Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά ετοίμασαν έναν πλήρη φορολογικό οδηγό για το 2019 με όλες τις αλλαγές, όλες τις παγίδες και όλα τα νέα δεδομένα, ώστε να μην έχετε περιπέτειες όταν συμπληρώνετε τη φορολογική σας δήλωση:

• Ποιες αποδείξεις απαιτούνται.

• Ποιοι οι επικίνδυνοι κωδικοί

• Ποιες οι υποχρεώσεις εγγράφων.

• Ποια τράπεζα θα δηλώσετε για επιστροφή φόρου

• Πώς θα αντιμετωπίσετε τα τεκμήρια

• Τι θα γίνει με ζευγάρια και διαζευγμένους συζύγους.

• Τι θα συμβεί με συμβιούντες και νέους φορολογούμενους

Συμπληρώστε έξυπνα τη δήλωσή σας για να μην έχετε πρόβλημα!

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα