?ρι΅ύτερος επέστρεψε στα διοικητικά του ?ΟΛ ο γκαλερίστας Παναγιώτης Κουβουτσάκης, ο οποίος την προηγού΅ενη εβδο΅άδα είχε αποχωρήσει από τη Μιχαλακοπούλου εξαιτίας ΅ιας διαφωνίας που είχε να κάνει ΅ε τη στρατηγική που προτείνει να ακολουθήσει το συγκρότη΅α. Τελικά, όπως αποδείχθηκε από τις εξελίξεις, τα περί παραίτησής του δεν αντιστοιχούσαν στην πραγ΅ατικότητα, απλώς είχαν να κάνουν ΅ε τον διακαή πόθο των εργαζο΅ένων στον ?ΟΛ. 

Όπως αναφέρει το SECRET των Παραπολιτικών, ο ισχυρός άνδρας της Μιχαλακοπούλου, Σταύρος Ψυχάρης, δεν πίστεψε ούτε λεπτό ότι υπήρχε ενδεχό΅ενο να χωρίσουν οι δρό΅οι του ΅ε έναν από τους πιο διαχρονικούς συνεργάτες και φίλους που διαθέτει. Απλώς, ο εκδότης του «Βή΅ατος», βλέποντας και το τετα΅ένο κλί΅α που επικρατεί στο εσωτερικό του ?ΟΛ, έχει κάθε λόγο να αναζητεί τρόπους αποσυ΅πίεσης. Μια τέτοια αφορ΅ή του δόθηκε την προηγού΅ενη εβδο΅άδα και έτσι άφησε τον κ. Κουβουτσάκη να ηρε΅ήσει για δυο-τρεις ΅έρες. Από κει και πέρα, η αλήθεια είναι ότι ο κ. Ψυχάρης έχει υιοθετήσει εν πολλοίς το σχέδιο εξυγίανσης που του έχει κατατεθεί από τον νέο ΅άνατζερ του ΅αγαζιού του. Αυτό πρακτικά ση΅αίνει ότι ΅έχρι τα ΅έσα Ιανουαρίου θα έχουν γίνει οι προγρα΅΅ατισ΅ένες απολύσεις, ενώ παράλληλα θα έχει αρχίσει να ΅ορφοποιείται το νέο ΅οντέλο λειτουργίας του ?ΟΛ. 

Οπως είναι ήδη γνωστό, ο κ. Κουβουτσάκης έχει προτείνει τη συγχώνευση τ΅η΅άτων και τη δη΅ιουργία ενός ενιαίου newsroom, από το οποίο θα «τροφοδοτούνται» και οι δύο εφη΅ερίδες του συγκροτή΅ατος. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, επικεφαλής της δη΅οσιογραφικής ο΅άδας θα τεθεί ο έ΅πειρος Χρήστος Με΅ής, ΅ε τον διευθυντή του «Βή΅ατος», Αντώνη Καρακούση, να πηγαίνει ένα βή΅α πίσω. Πέραν τούτου, ο γκαλερίστας έχει προτείνει την επιστροφή στο ιδιόκτητο κτίριο της Χρήστου Λαδά, ενώ έχει καταθέσει και συγκεκρι΅ένη πρόταση όσον αφορά τα sites και τη φυσιογνω΅ία του ραδιοφωνικού σταθ΅ού ΒΗΜΑ FΜ. Τέλος, αξίζει να ση΅ειωθεί η πληροφορία που θέλει τον κ. Κουβουτσάκη, εκτός των προτάσεων, να έχει «οδηγήσει» προς τα τα΅εία του ?ΟΛ περί τα 10 εκατ.