Τέλος εποχής (και καθυστέρησε) για την Ελεονώρα Μελέτη στο Star. Οπως σας πληροφορήσαμε από την προηγούμενη εβδομάδα, η απόφασή της να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου στον Πειραιά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις της με τη διοίκηση του καναλιού της Κηφισιάς, οι οποίες πάντως βρίσκονταν εδώ και καιρό σε κρίση, λόγω της χαμηλής τηλεθέασης της εκπομπής της. 

Ως εκ τούτου, από το Πάσχα έως και τις 18 Μαΐου (όπως προβλέπει η νομοθεσία για τις εμφανίσεις των υποψηφίων στα media), το «Μελέτησέ το» θα βγαίνει στον αέρα με άλλη παρουσιάστρια, με τον Πάνο Κυριακόπουλο και τους συνεργάτες του να έχουν κάνει ήδη την επιλογή τους. 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΡΙΑ. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτουν τα Παραπολιτικά, την περασμένη εβδομάδα αποφασίστηκε τη θέση της Ελεονώρας Μελέτη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να καταλάβει η Σίσσυ Χρηστίδου (που συνεργάζεται ήδη με τον όμιλο Star λόγω της ραδιοφωνικής της εκπομπής στον «Λάμψη»), καθώς στην Κηφισιά θεωρούν πως το προφίλ της είναι πολύ πιο συμβατό με το αντίστοιχο της μεγάλης αντιπάλου της μεσημεριανής ζώνης, Ελένης Μενεγάκη. 

Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αν τα νούμερα της εκπομπής βελτιωθούν, δεν αποκλείεται η συνεργασία του καναλιού με τη Σίσσυ Χρηστίδου να επεκταθεί και στη διάρκεια της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Το σχετικό σενάριο ενισχύεται και από το γεγονός ότι το συμβόλαιο της Μελέτη με το Star ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Αύγουστο, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν έχει υπάρξει ούτε κουβέντα περί ανανέωσής του. Eπίσης εξετάστηκαν  και οι ηθοποιοί Νικολέττα Καρρά και Κατερίνα Τσάβαλου. 

Στο μεταξύ, στο τραπέζι έπεσε και η αλλαγή του ονόματος της εκπομπής, αφού ταυτίζεται με την απερχόμενη παρουσιάστρια. Πάντως, σημειώνεται ότι ο βασικός λόγος που οδήγησε στην έξοδο την Ελεονώρα Μελέτη είχε να κάνει με το γεγονός ότι «πάτωνε» στις μετρήσεις. Απλώς οι ιθύνοντες του Star, που αναζητούσαν καιρό λύση στο πρόβλημα, βρήκαν τώρα την ευκαιρία να της δείξουν την πόρτα της εξόδου.