Τακτική... Ψυχάρη φαίνεται πως προτίθεται να ακολουθήσει στον «Πήγασο» ο Φώτης Μπόμπολας. Μετά την υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης μεταξύ της διοίκησης και των εργαζομένων στον ΔΟΛ, τις λεπτομέρειες της οποίας παρέθεσε πρώτη η στήλη (πενταετούς διάρκειας, με το υπάρχον μισθολογικό καθεστώς, το οποίο καθιερώθηκε προ τριετίας με μειώσεις της τάξης του 25%), ο υιός του Γιώργου Μπόμπολα και οι συνεργάτες του επεξεργάζονται αντίστοιχα πλάνα και για το δικό τους εκδοτικό μαγαζί. 

Ωστόσο, η περίπτωση του «Πήγασου» παρουσιάζει αρκετές διαφορές σε σχέση με το Συγκρότημα της Μιχαλακοπούλου, αφού, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε εκεί, δεν υπάρχει μια σταθερή βάση πάνω στην οποία θα μπορούσε να στηριχθεί το όλο εγχείρημα. 

ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ. Παρ' όλα αυτά, η διοίκηση επιχειρεί ήδη να καταρτίσει ένα γενικότερο πλαίσιο που θα μπορούσε να βρει εφαρμογή στο σύνολο των εργαζομένων και όπου χρειάζεται να υπάρξουν παρεμβάσεις κατά περίπτωση. Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «S», οι όποιες συζητήσεις και εξελίξεις τοποθετούνται μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την αναχρηματοδότηση των δανείων του ομίλου, με την πλευρά Μπόμπολα να επιδιώκει -κατά το πρότυπο Ψυχάρη- συμφωνία διάρκειας πέντε ετών. Με την προοπτική αυτή φέρεται να είναι απόλυτα σύμφωνος και ο «πατριάρχης» της μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας, Γιώργος Μπόμπολας, καθώς θεωρεί ότι μια τέτοιου είδους λύση θα μπορούσε να εξασφαλίσει ηρεμία στα media του ομίλου, σε όλα τα επίπεδα. 

Φυσικά, στην απόφαση αυτή των «Μπομπολαίων» κομβικό ρόλο έπαιξε το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε στον ΔΟΛ μετά το deal Ψυχάρη-εργαζομένων, αλλά και ο θετικός αντίκτυπος που είχε συνολικά στη μιντιακή πιάτσα η εν λόγω κίνηση. 

ΤΙΜΗΜΑ. Και ενώ ο Φώτης Μπόμπολας βρίσκεται στην αναζήτηση τρόπων που θα του δώσουν τη δυνατότητα να μειώσει τα λειτουργικά κόστη, πληροφορίες αναφέρουν ότι στον «Πήγασο» άρχισε να κυκλοφορεί η πληροφορία που θέλει τα αφεντικά του μαγαζιού να έχουν βάλει πωλητήριο. Το τίμημα είναι ιδιαίτερα υψηλό, αφού το τελευταίο διάστημα συνολικά ο «Πήγασος» βρίσκεται σε ανοδική τροχιά. Πάντως, πέραν της πώλησης, ο Φώτης Μπόμπολας συνεχίζει τις συζητήσεις που έχει ξεκινήσει με το αφεντικό του ΔΟΛ, Σταύρο Ψυχάρη, διερευνώντας το ενδεχόμενο συγχώνευσης των δύο ομίλων. Για κάποιους η απομάκρυνση Κουβουτσάκη από τη Μιχαλακοπούλου φέρνει πιο κοντά τις δύο πλευρές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξει και τελική συμφωνία.