Το digital περιβάλλον παίζει πρωταρχικό ρόλο στην εξέλιξη κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης στην Ελλάδα, ώστε να αναπτυχθεί εύκολα και αποτελεσματικά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Στη σύγχρονη εποχή, που οι ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για εξωστρέφεια αυξάνονται διαρκώς, η COSMOTE παρέχει μια σειρά από «λύσεις» και προϊόντα, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη ψηφιακή παρουσία.

Η COSMOTE προσφέρει εξειδικευμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες Digital Marketing στις επιχειρήσεις που θέλουν να εξελίξουν και να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, τα εταιρικά sites και τις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από διαφημιστικές καμπάνιες σε Google και Social Media, με τη νέα υπηρεσία COSMOTE Digital Marketing4U.

Για να αξιοποιήσουν οι επαγγελματίες την υπηρεσία, μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον online ή τηλεφωνικά στο 210 6333890.
Περισσότερες πληροφορίες για το COSMOTE Digital Marketing4U εδώ.

iStock-628092942_1600px
Οι επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στην εξειδικευμένη ομάδα Campaign Managers, που αξιολογεί τις επιμέρους ανάγκες των επιχειρήσεων και προτείνει λύσεις που ταιριάζουν στο προφίλ τους. Η ομάδα αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει καμπάνιες σύμφωνα με τους στόχους της κάθε εταιρείας, αλλά και τις διεθνείς τάσεις του digital marketing.

Για να αξιοποιήσουν οι επαγγελματίες την υπηρεσία, μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον online ή τηλεφωνικά στο 210 6333890.
Περισσότερες πληροφορίες για το COSMOTE Digital Marketing4U εδώ.

Για εκείνους που δεν έχουν ήδη κάποια σελίδα, στο portfolio των υπηρεσιών Digital Presence περιλαμβάνεται το COSMOTE Click & Site, που δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις -με ένα μόνο κλικ- να δημιουργήσουν τη δική τους εταιρική ιστοσελίδα εύκολα και γρήγορα, αρκεί να διαθέτουν επαγγελματική σελίδα στο Facebook. Ακόμα, μέσω της υπηρεσίας COSMOTE NewSite4U, εξιδεικευμένη ομάδα Web Designers αναλαμβάνει να δημιουργήσει την εταιρική ιστοσελίδα μιας επιχείρησης σύμφωνα με τις ανάγκες της, με γρήγορο και οικονομικό τρόπο.