Δεκτό έγινε από το δικαστήριο το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την έκδοση προσωρινής διαταγής προκειμένου να αντικατασταθεί ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος από το διοικητικό συμβούλιο της Folli- Follie.

 Είχε προηγηθεί  απόφαση του ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς την περασμένη Παρασκευή -η οποία ελήφθη κεκλεισμένων των θυρών- και κατατέθηκε αίτηση προσωρινής διαταγής εναντίον της σημερινής διοίκησης της Folli Follie. Στη θέση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου τοποθετείται ο κ.Βαλαχής, στέλεχος παλαιότερα της εταιρείας «Ανδρομέδα» και στη θέση του κ.Δοντά που είχε παραιτηθεί τοποθετείται ο κ.Γ. Ιωαννίδης πρώην στέλεχος της Rom Telecom. Οι επιλογές των προσώπων έγιναν από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς μετά από αξιολόγηση από εταιρεία συμβούλων.

 Η αντικατάσταση προβλέπεται από την πρόσφατη τροπολογία που ορίζει την αλλαγή των διοικήσεων των εισηγμένων εταιρειών, εφόσον συντρέχουν λόγοι μη εφαρμογής της εταιρικής διακυβέρνησης και την οποία προώθησε το οικονομικό επιτελείο προκειμένου να καλύψει το νομοθετικό κενό που υπήρχε. Είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάσθηκε λιγότερο από τρεις μήνες για να δημιουργηθεί το νομοθετικό οπλοστάσιο και να απομακρυνθεί ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος από την εταιρεία.