Σε μια περίοδο επαγγελματικής αβεβαιότητας, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise έχει τη χαρά να προσφέρει ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης δίνοντας τη δυνατότητα στους εργαζομένους σε επιχειρήσεις δικαιόχρησης να ενδυναμώσουν τα προσόντα τους, αλλά και να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις χρήσιμες στην επαγγελματική τους πραγματικότητα.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, δηλώνει πολύ υπερήφανος για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων σεμιναρίων που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων, βασιζόμενη σε τρεις δημοφιλείς πυλώνες: τη διαχείριση τροφίμων και οργανικών απορριμμάτων, τη διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας αλλά και την εξυπηρέτηση και διαχείριση πελατών σε επιχειρήσεις franchise.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος τονίζει ότι με προτεραιότητα την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων η κατάρτιση δύναται να πραγματοποιείται με την βοήθεια των τεχνολογικών μέσων, σε εύχρηστες πλατφόρμες, όπως το YouTube, καθιστώντας την πρόσβαση όλων των ενδιαφερόμενων ισότιμη, εύκολη και ευχάριστη και σε μεγάλο βαθμό με τρόπο που ο κάθε ένας μπορεί να την προσαρμόσει στο πρόγραμμα και στις ανάγκες του.

Πέραν των αδιαμφισβήτητων εκπαιδευτικών οφελών που αποκομίζει κανείς από τις συνολικά 80 ώρες κατάρτισης, αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα είναι επιδοτούμενο με 400€ για κάθε καταρτιζόμενο(5€ ανά ώρα κατάρτισης), παρέχοντας με τον τρόπο αυτό ένα σημαντικό επιπλέον κίνητρο για μάθηση. Η Πιστοποίηση γίνεται δωρεάναπό διαπιστευμένο Φορέα Πιστοποίησης Προσώπων (Φ.Π.Π).

«Είναι η πρώτη φορά που ο Ελληνικό Σύνδεσμος Franchiseαναλαμβάνει ένα τέτοιο εγχείρημα. Το έργο απευθύνεται σε 1200 εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα ανεξαρτήτως κλάδου απασχόλησης και έχουμε τη χαρά να αφορά όλη την Ελλάδα», υπογραμμίζει ο κ. Κωνσταντινόπουλος, «Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία απόκτησης πρόσθετων γνώσεων και δεξιοτήτων, οι οποίες θα έχουν άμεση θετική επίπτωση στη βελτίωση της προσαρμοστικότητας των ωφελουμένων στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και στην ανταγωνιστικότητά τους στην αγορά εργασίας»,

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΠ. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους του ΠΔΕ.

Για να δείτε αναλυτικά την πρόσκληση και τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

Εναλλακτικά, επισκεφθείτε το facebookpage ή το LinkedIn του Ελληνικού Συνδέσμου Franchise για να ενημερώνεστε για όλες τις σχετικές δράσεις.