Η Sky express σημείωσε ένα μοναδικό επίτευγμα στην ιστορία των αερομεταφορών. Το 2020, έτος πανδημίας, η εταιρεία όχι μόνο επέδειξε ανθεκτικότητα, έκανε ένα τεράστιο άλμα, υλοποιώντας με ίδια κεφάλαια ένα τεράστιο επενδυτικό πρόγραμμα. Αυτό επεσήμανε, μεταξύ άλλων, στο The Third Thessaloniki Metropolitan Summit o Αντιπρόεδρος της Sky express, Γιώργος Λιούμπης.

Για το 2022, πρόσθεσε, η Sky express υπήρξε η ευρωπαϊκή εταιρεία με τη μεγαλύτερη αύξηση σε επίπεδο πτητικού έργου, προσφέροντας νέες ευκαιρίες συνδεσιμότητας για τη χώρα. «Αυτή τη στιγμή γίνεται πρεσβευτής της χώρας μας όπου κι αν ταξιδεύει» τόνισε ο Γιώργος Λιούμπης και πρόσθεσε πως «συνεχίζουμε την αναπτυξιακή μας πορεία, θωρακίζοντάς τη διαρκώς με καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό».

Μιλώντας στο The Thid Thessaloniki Summit που διοργανώνουν το Economist και το powergame.gr, o κ. Λούμπης έκανε αναφορά στην έγκριση που έλαβε η Sky express για την ακαδημία της, η οποία στοχεύει να αποτελέσει δεξαμενή άντλησης καταρτισμένων πληρωμάτων.

Παράλληλα, μιλώντας για την πράσινη μετάβαση της εταιρείας τόνισε «με επίκεντρο τον στόλο μας έχουμε πετύχει τη μείωση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 38.0000 το 2022 και κατά 5000 το 2023».