Ο σχεδιασμός και η διάταξη του γραφείου σας είναι ζωτικής σημασίας, ειδικά που τα τελευταία χρόνια η εξ αποστάσεως εργασία έχει γίνει για πολλούς μέρος της καθημερινότητας τους.

Για το σκοπό αυτό θεωρείται επιβεβλημένη δημιουργία ενός χώρου εργασίας που διαθέτει τα εργαλεία και τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για να είστε οργανωμένοι, παραγωγικοί και να διατηρήσετε τη λογική σας μπορεί να συμβάλει στην ελαχιστοποίηση του άγχους και της αβεβαιότητας.

Ενώ πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την απόδοση ενός εργαζομένου, κανένας δεν έχει τόση επιρροή όσο το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται.

Προκειμένου λοιπόν να παραμείνετε παραγωγικοί φτιάξτε το τέλειο work station με όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό, που θα ανεβάσει την απόδοσή σας… στα ύψη!

Δώστε προτεραιότητα στον εξοπλισμό σας

Είναι απαραίτητο να βεβαιωθείτε ότι έχετε  όλα  τα απαραίτητα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να εργάζεστε άνετα και αποτελεσματικά στον χώρο του γραφείου του σπιτιού σας.

Επενδύστε σε ένα γραφείο που αναμφισβήτητα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να έχετε όταν εργάζεστε στο σπίτι.

Αν πάλι προτιμάτε να εργάζεστε στο λάπτοπ σας και να μπορείτε να το μεταφέρετε σε κάθε χώρο του σπιτιού σας επιλέξτε την κατάλληλη βάση.

Επιλέξτε μια καρέκλα που ακολουθεί εργονομικούς κανόνες –  πρέπει να έχει  το σωστό ύψος και να παρέχει σωστή στήριξη στην πλάτη και στα χέρια για το είδος της εργασίας που κάνετε.  Αυτό μπορεί να ελαχιστοποιήσει τη ζημιά που μπορείτε να κάνετε από το να κάθεστε για πολλές ώρες .

Η ύπαρξη κατάλληλης τεχνολογίας  είναι επιτακτική ανάγκη για την παραγωγικότητά σας.

Μερικά σημαντικά εργαλεία είναι μια σταθερή οικιακή σύνδεση στο διαδίκτυο. Οι πιο αργές συνδέσεις στο Διαδίκτυο μπορούν να διαταράξουν τη ροή εργασίας σας.

Απαραίτητα καλώδια όπως  HTMI , VGA, USB Hubs θα σας χρειαστούν για να μπορέσετε να κάνετε τη δουλειά σας και να συνδέσετε σε αυτά πρόσθετες οθόνες, εκτυπωτή ή ακόμα και για να φορτίζετε το λάπτοπ σας.

Επιλέξτε φυσικά τα κατάλληλα mousepad αλλά και βάσεις για τον υπολογιστή ή τα χειριστήρια.

Αποκαταστήστε το περιβάλλον εργασίας σας

Η ακαταστασία μπορεί να αποσπάσει πολύ την προσοχή σας και να μειώσει την αποτελεσματικότητα. Αυτό που χρειάζεστε είναι οργάνωση και αποθήκευση. Ταξινομήστε τα πράγματα που χρειάζεστε περισσότερο και οργανώστε τα σε βιβλιοθήκες και ράφια. Με τον τρόπο αυτό όλα όσα χρειάζεστε θα είναι τακτοποιημένα και δεν θα χρειάζεται να ψάχνετε ανάμεσα σε στοίβες για να βρείτε αυτό που θέλετε.

Αφθονο φως

Το άφθονο φως φυσικό και πρόσθετο είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη μείωση της καταπόνησης των ματιών και της υπνηλίας, επιτρέποντάς σας να εργάζεστε πιο άνετα και με ασφάλεια. Η έρευνα δείχνει ότι  τα υψηλότερα επίπεδα φωτισμού  και τα φωτιστικά που τονώνουν το φως της ημέρας μπορούν να βελτιώσουν την παραγωγικότητα. Για πιο σκοτεινές  ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας, αναζητήστε λάμπες και φωτισμό που δεν θα  δημιουργεί έντονο φως, όπως τα φωτιστικά γραφείου.

Ολα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα για να φτιάξετε το τέλειο γραφείο στο σπίτι σας θα τα  βρείτε στην ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.gr και θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα της χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μάλιστα, τώρα και για λίγες ημέρες ακόμα με ΚΑΘΕ σας αγορά κερδίζετε ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ 5€! Εσείς απλά παραγγέλνετε και λίγο αφού παραλάβετε το δέμα σας, την λαμβάνετε στο email σας.

Επιπλέον για κάθε μέρα για όλη την Cyber εβδομάδα μια διαφορετική κατηγορία θα έχει δωρεάν μεταφορικά για μια μόνο ημέρα.

Μόνο για σήμερα επωφεληθείτε από δωρεάν μεταφορικά σε παιδικά και βρεφικά.