Mε άλλο μάτι έχουν αρχίσει να βλέπουν οι εκδρομείς τα νησιά για τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα καθώς η θερμοκρασία παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Οι προ κρατήσεις έχουν ξεκινήσει με τις πληρότητες να είναι ήδη πολύ αυξημένες, σηματοδοτώντας την έναρξη της σεζόν και μια τονωτική ένεση ρευστότητας για να ξεκινήσουν.

Ιδιοκτήτες και προσωπικό τουριστικών επιχειρήσεων βρίσκονται στις επάλξεις ώστε να είναι όλα έτοιμα για υποδεχθούν τους επισκέπτες.

H Σαντορίνη με τα εντυπωσιακά έθιμά της, είναι ψηλά στην λίστα των επιλόγων των επισκεπτών. Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο το Πάσχα, το νησί κατακλύζεται από τουρίστες.

Η πληρότητα για την αρχοντική Σύρο ξεπερνά το 95%. Το ξακουστό Πάσχα της Σύρου αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς ταξιδιώτες. Καθολικοί και ορθόδοξοι γιορτάζουν μαζί, ενώ η Ερμούπολη φωταγωγεί τα αρχοντικά της για να υποδεχτεί την Ανάσταση.

Σύμφωνα με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες τις επόμενες ημέρες οι πληρότητες αναμένονται να αυξηθούν κι άλλο τόσο σε νησιωτικούς όσο και σε ηπειρωτικούς προορισμούς.