Τα… φθηνότερα νέα για τα πράσινα τιμολόγια, έρχονται από το  Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, πρόκειται για ένα από τα πιο οικονομικά πράσινα τιμολόγια για τον Ιούνιο (μήνας με πολύ σημαντικές αυξήσεις στο κόστος χονδρικής).

Το Φυσικό Αέριο απορρόφησε το μεγαλύτερο μέρος των αυξήσεων και με την κίνηση αυτή τοποθετήθηκε σε ακόμα πιο ανταγωνιστική θέση.

Συγκεκριμένα, με 12,854 λεπτά την κιλοβατώρα, το Φυσικό Αέριο προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς για τον τρέχοντα μήνα, σε απόσταση αναπνοής από τον δεσπόζοντα προμηθευτή (11,9 λεπτά/κιλοβατώρα), και με μεγάλη διαφορά από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό .

Ποια είναι τα φθηνότερα πράσινα τιμολόγια για τον Ιούνιο;

Οι περισσότεροι πάροχοι, σε αντίθεση πάντα με το Φυσικό Αέριο, μεταφέρουν και με το παραπάνω στους πελάτες τους τη μεγάλη ανατίμηση (35% κατά μ.ο.) στη χονδρική τιμή του ρεύματος τον περασμένο μήνα, ανακοινώνοντας αυξήσεις έως και 70%.

Οι διαφορές είναι ξεκάθαρες:

  • ΕΛΙΝ - 14,85 λεπτά/κιλοβατώρα (αύξηση 56% σε σχέση με τον Μάιο),
  • Elpedison - 17,98 λεπτά/ κιλοβατώρα (αύξηση 70%),
  • NRG - 15,952 λεπτά/ κιλοβατώρα ( αύξηση 46%)
  • ΖΕΝΙΘ - 16,927 λεπτά την κιλοβατώρα (αύξηση 65%)
  • Ήρωνας - 16,33 λεπτά/κιλοβατώρα (αύξηση 61%),
  • Protergia - 16,42 λεπτά/κιλοβατώρα (αύξηση 55%).

Σταθερά πιστή στην αρχική της στρατηγική, η εταιρία Φυσικό Αέριο συνεχίζει και εφαρμόζει πολιτική χαμηλών τιμών. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύει τους πελάτες της από τις έντονες διακυμάνσεις στη χρηματιστηριακή τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας,   κερδίζοντας παράλληλα, ακόμη περισσότερο, την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό τους.

Η δυναμική, προσιτή παρουσία

Με αφετηρία τις σταθερά χαμηλές τιμές και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, το Φυσικό Αέριο, μέλος του Ομίλου ΔΕΠΑ εμπορίας είναι σήμερα η πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία ενέργειας, έχοντας στο πελατολόγιό του περισσότερα από 600 χιλιάδες νοικοκυριά, 20 χιλιάδες επαγγελματίες, 1250 δημόσια κτήρια και 450 μεγάλους βιομηχανικούς καταναλωτές.

Αναμφισβήτητα το 2023 προσέφερε τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς στο ρεύμα, μεσοσταθμικά. Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας  δεσμεύεται να συνεχίσει με την ίδια δυναμική, αλλά και προσιτή, παρουσία του στην αγορά και το 2024.