Μία τιμητική πρωτιά και μία ακόμα βράβευση ήρθαν για την Capital Ship Management Corp., συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία αποδεικνύει με πράξεις ότι κινείται δυναμικά σε διεθνές επίπεδο προς την κατεύθυνση μιας βιώσιμης ναυτιλιακής βιομηχανίας με προσανατολισμό προστασίας του περιβάλλοντος.

. Στις 7 Μαρτίου η Capital Ship Management Corp. Κατέγραψε μία ακόμα πρωτιά καθώς, ολοκλήρωσε την πρώτη - σε διεθνές επίπεδο - διαπιστευμένη αξιολόγηση του Σχεδίου Παρακολούθησης MRV του δεξαμενόπλοιου M/T ‘Alkiviadis’, η οποία διεξήχθη από την Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA) Πειραιά. Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τον κανονισμό 2015/757 της Ευρωπαϊκής Ένωσης (κανονισμός MRV), σχετικά με την παρακολούθηση, την υποβολή εκθέσεων και την επαλήθευση των εκπομπών CO2 είναι μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της Ε.Ε. για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Παράλληλα η Capital Ship Management Corp. έλαβε το βραβείο “Best Vessel Operator – Europe” από τα Sea Transport Awards 2017 της βρετανικής έκδοσης “Transport News” και τον διεθνή εκδοτικό οίκο AI Global Media Ltd προσθέτοντας μία ακόμα βράβευση στο ενεργητικό της.

O κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, δήλωσε σχετικά με τη βράβευση: «Η νέα αυτή διάκριση αποτελεί ακόμη μια επιβεβαίωση ότι έχουμε χαράξει τη σωστή ρότα. Ακόμη και σήμερα, στα ταραγμένα νερά της διεθνούς ναυτιλίας η Capital Ship Management Corp. αποδεικνύει ότι κατέχει επάξια την ηγετική θέση στη διαχείριση ποντοπόρων πλοίων. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε αυτή την εντυπωσιακή πορεία με νέες επενδύσεις, διατηρώντας την ποιότητα των υπηρεσιών και τον σεβασμό στο περιβάλλον στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας»