Η ιστορική μπύρα Μάμος επιστρέφει στην πόλη της και θα παράγεται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στην Πάτρα, εξασφαλίζοντας την ποιότητα της αυθεντικής συνταγής. Το σπουδαίο αυτό εγχείρημα, που φιλοδοξεί να αποτελέσει σταθμό στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της Πάτρας, παρουσίασαν από κοινού σε μια γεμάτη από συγκίνηση εκδήλωση ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κ. Ζωούλλης Μηνά, μαζί με τον εκπρόσωπο της οικογενείας που δημιούργησε την μπύρα ΜΑΜΟΣ, κ. Παναγή Μάμο.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, με την επανακυκλοφορία της μπύρας ΜΑΜΟΣ, μίας από τις πιο ιστορικές μπύρες στην ελληνική ζυθοποιία, ξαναρχίζει ένα ταξίδι που πρωτοξεκίνησε το 1876. Τη χρονιά που ο Λορέντζος Μάμος ίδρυσε το ζυθοποιείο του στην Πάτρα, για να ακολουθήσει μια πορεία 100 χρόνων που «στέφθηκε» από βραβεία και διακρίσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ependisinews.gr