Οι δανειστές δημιούργησαν ένα υπερταμείο για να πάρουν τα φιλέτα του ελληνικού πλούτου και επειδή δεν έχουμε λεφτά να δώσουμε θα τα δώσουμε σε είδος δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιώργος Τράγκα ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Βασίλης Κορκίδης.
Σημείωσε πως οι δανειστές θέλουν να αφανίσουν τους μικρούς της ελληνικής αγοράς και να ευνοήσουν τις μεγάλες επιχειρήσεις τις οποίες θα δώσουν σε ξένα χέρια μέσω των κόκκινων δανείων.
Είπε πως είναι δυνατόν να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα, ενώ υποστήριξε ότι οι δανειστές έχουν φέρει τους δικούς τους επενδυτές.
Ανέφερε πως οι δανειστές πάνε να σταθεροποιήσουν την οικονομία σε χαμηλά επίπεδα ενώ είπε πως ένας στους δύο Έλληνες είναι οφειλέτης του δημοσίου.
Καταλόγισε στους πολιτικούς όλες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές καθώς μετέτρεψαν το χρέος σε ιδιωτικό… ενώ έκανε λόγο για ανεπάρκεια πολιτικής στον τόπο.
Χαρακτήρισε αιμορραγία για την Ελλάδα τις επιχειρήσεις που φεύγουν στη Βουλγαρία ενώ είπε πως στο παιχνίδι μπαίνει πλέον και η Ρουμανία.
Σε ότι αφορά την εικόνα της αγοράς του Πάσχα είπε ότι μέρες είναι περιορισμένες και δεν περιμένουμε θαύματα.