«Nα σταματήσει άμεσα η ομηρία εκατομμυρίων πολιτών, επαγγελματιών και τουριστών που υποχρεώνονται τις τελευταίες ημέρες να βιώνουν μία εξωφρενική κατάσταση με τόνους σκουπιδιών να βρίσκονται στους δρόμους» ζητά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, όπως σημειώνει σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Όπως σημειώνει ο ίδιος: «Κυβέρνηση, Δήμοι και εργαζόμενοι στην καθαριότητα, οφείλουν να δώσουν άμεσα μία λύση σε ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα που μπορεί να εξελιχθεί σε υγειονομική βόμβα.
Έχουν όλοι την υποχρέωση να προτάξουν το γενικό καλό και να μην εμμένουν σε μετατόπιση ευθυνών και σε φθηνά πολιτικά παιχνίδια.
Από σήμερα κιόλας πρέπει να ξεκινήσει η αποκομιδή των απορριμμάτων από τους δρόμους της πόλης. Δεν είναι δυνατόν να κωφεύουν όλοι στην κραυγή αγωνίας του συνόλου των πολιτών και χιλιάδων επαγγελματιών».

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας, προσθέτει ο κ. Χατζηθεοδοσίου, δεν τάσσεται υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς, αλλά υπέρ της λογικής «η οποία δεν μπορεί με τίποτα να δικαιολογήσει τον σχηματισμό λόφων από σκουπίδια στους δρόμους».

ΑΠΕ-ΜΠΕ