Περισσότερα από 170 διεθνή επενδυτικά κεφάλαια από την Ευρώπη και την Β. Αμερική επένδυσαν στις Ομολογίες, με τη ζήτηση να αποτυπώνεται στο σύνολο των προσφορών, οι οποίες υπερέβησαν το €1,5 δις., καλύπτοντας την έκδοση κατά 3 φορές. Λόγω της ευρείας ανταπόκρισης του επενδυτικού κοινού, η αρχική προγραμματισμένη προσφορά των €450 εκατ. αυξήθηκε κατά €50 εκατ. Οι Ομολογίες προσφέρθηκαν σε τιμή έκδοσης 100,000%, και είναι εγγυημένες από την INTRALOT (η «Μητρική Εγγυήτρια») και ορισμένες από τις θυγατρικές της.

Οι Ομολογίες αναμένεται να εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην αγορά Euro MTF του Χρηματιστηρίου του Λουξεμβούργου. Ως Joint Bookrunners ενήργησαν τα ακόλουθα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα: BNP Paribas, Citigroup, Deutsche Bank, Nomura και Societe Generale.

Τα έσοδα από την προσφορά των Ομολογιών θα χρησιμοποιηθούν για την πλήρη εξόφληση των υφιστάμενων Ομολογιών του εκδότη 6,00% λήξεως 2021, την αποπληρωμή

του υφιστάμενου Κοινοπρακτικού Δανείου, την πληρωμή αμοιβών και εξόδων που σχετίζονται με αυτήν, καθώς και για γενικούς εταιρικούς σκοπούς.

Με την συγκεκριμένη έκδοση ολοκληρώνεται επιτυχώς μια διαδικασία αναχρηματοδότησης - αναδιάρθρωσης των δανειακών υποχρεώσεων που ξεκίνησε στις αρχές του 2014, με την οποία μειώθηκε το κόστος δανεισμού της INTRALOT από 8,25% σε 5,75%, με ταυτόχρονη επέκταση της μέσης χρονικής διάρκειας του δανεισμού από 3,5 σε 6 έτη.

Ο κ. Αντώνιος Κεραστάρης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε:

“ Με τη σημερινή τιμολόγηση των ομολογιών της INTRALOT η αγορά επιβεβαίωσε, με τον πιο εμφατικό τρόπο, την εμπιστοσύνη της στην Εταιρία και την μακροχρόνια προοπτική της. Ένας εντυπωσιακός μετασχηματισμός του προφίλ των δανειακών υποχρεώσεων της INTRALOT ολοκληρώθηκε σήμερα, όσον αφορά το ποσό, την τιμολόγηση και την διάρκειά τους. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τον μεγάλο αριθμό και το υψηλό επίπεδο των επενδυτών που συμμετείχαν στην έκδοση και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την μαζική και συνεχιζόμενη εμπιστοσύνη τους προς την εταιρεία μας.

Συνεχίζουμε, προσηλωμένοι και αταλάντευτοι, να αναπτύσσουμε την INTRALOT, βασισμένοι στους ανθρώπους και τα προϊόντα μας, στο δρόμο της καινοτομίας και της προόδου, δημιουργώντας αξία για τους πελάτες και τους μετόχους μας.”

Σημαντική Σημείωση

Η παρούσα ανακοίνωση δεν αποτελεί πρόταση προς αγορά ή παρότρυνση για την αγορά των Ομολογιών ούτε θα υπάρξει προσφορά ή πώληση των Ομολογιών στις οποίες αναφέρεται η παρούσα ανακοίνωση σε καμία δικαιοδοσία, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, στην οποία τέτοιου είδους πρόταση ή πώληση απαγορεύεται. Οι Ομολογίες δεν έχουν καταχωρισθεί σύμφωνα με το United States Securities Act του 1933, ως ισχύει (στο εξής ο «Νόμος περί Κινητών Αξιών») και δεν είναι δυνατόν να προσφερθούν ή πωληθούν στις Η.Π.Α. άνευ καταχώρισης σύμφωνα με τον Νόμο περί Κινητών Αξιών ή άνευ σχετικής εξαίρεσης από τις προϋποθέσεις καταχώρισης σύμφωνα με τον Νόμο περί Κινητών Αξιών.

Η παρούσα ανακοίνωση διανέμεται και απευθύνεται αποκλειστικά προς (i) πρόσωπα εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, (ii) πρόσωπα εντός του Ηνωμένου Βασιλείου που εφόσον

πληρούν τους όρους του επαγγελματία επενδυτή (όπως αυτός ορίζεται στο Άρθρο 19 (5) του Financial Services and Markets Act 2000 (Financial Promotion) Order 2005 (ο «Κανονισμός περί Χρηματοοικονομικής Προώθησης»)), (iii) πρόσωπα που εμπίπτουν στο Άρθρο 43 του Κανονισμού περί Χρηματοοικονομικής Προώθησης ή (iv) οιαδήποτε άλλα πρόσωπα στα οποία δύναται να λάβει χώρα νομίμως σύμφωνα με τον Κανονισμό περί Χρηματοοικονομικής Προώθησης (όλων των εν λόγω προσώπων αναφερομένων από κοινού ως τα «σχετικά πρόσωπα»). Οι επενδύσεις με τις οποίες η παρούσα ανακοίνωση σχετίζεται είναι διαθέσιμες μόνο σε, καθώς και τυχόν πρόσκληση, πρόταση ή συμφωνία εγγραφής, αγοράς ή άλλου είδους απόκτησης τέτοιων επενδύσεων θα είναι διαθέσιμη μόνο σε, ή θα αφορά μόνο στα, σχετικά πρόσωπα. Οιοδήποτε πρόσωπο που δεν περιλαμβάνεται στην έννοια των σχετικών προσώπων δεν θα πρέπει να ενεργεί σύμφωνα με ή να βασίζεται στο παρόν έγγραφο ή στο περιεχόμενό του. Η παρούσα ανακοίνωση αφορά μόνο στα σχετικά πρόσωπα και δεν πρέπει να λαμβάνεται υπόψη από μη σχετικά πρόσωπα.

Στα κράτη μέλη του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, η παρούσα ανακοίνωση αφορά μόνο στα πρόσωπα που εμπίπτουν στην έννοια των «ειδικών επενδυτών» υπό την έννοια του άρθρου 2(1)(ε) της Οδηγίας 2003/71/ΕΕ (όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, η «Οδηγία περί Ενημερωτικού Δελτίου»). Η παρούσα ανακοίνωση αποτελεί διαφήμιση για τους σκοπούς των εφαρμοστέων μέτρων που υλοποιούν την Οδηγία περί Ενημερωτικού Δελτίου.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της INTRALOT καθώς οιασδήποτε ιστοσελίδας στην οποία μπορεί οποιοσδήποτε χρήστης του διαδικτύου να μεταβεί από την ιστοσελίδα της INTRALOT δεν αποτελεί μέρος ή περιλαμβάνεται στην παρούσα ανακοίνωση. Η διανομή της παρούσας ανακοίνωσης σε συγκεκριμένες δικαιοδοσίες δύναται να περιορίζεται από το νόμο. Τα πρόσωπα τα οποία αποκτούν στην κατοχή τους την παρούσα ανακοίνωση πρέπει να ενημερώνονται και προσέχουν τους εν λόγω περιορισμούς. Τυχόν έλλειψη συμμόρφωσης με τους εν λόγω περιορισμούς δύναται να αποτελέσει παραβίαση των νόμων περί κινητών αξιών της εν λόγω δικαιοδοσίας.

Εν σχέση προς τις Ομολογίες:

(i) Δεν θα υποβληθεί δημόσια πρόταση κατά την έννοια του Ν. 3401/2005, του άρθρ. 10 του 876/1979, του άρθρου 8α του Κ.Ν. 2190/1920 και του Ν. 3461/2006 (όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν) και

(ii) Ουδεμία διαφημιστική καταχώρηση, δήλωση ή ανακοίνωση έχει τεθεί ή πρόκειται να τεθεί υπόψη, εγκριθεί ή επιτραπεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3401/2005, του άρθρ. 10 του 876/1979, του άρθρου 8α του Κ.Ν. 2190/1920 και του Ν. 3461/2006 (όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν), εντός, από ή αναφορικά με την Ελληνική Επικράτεια.

Κανένα έγγραφο προσφοράς των Ομολογιών δεν έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.