Την αναστολή της αποχής τους από τους φυσικούς και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι. Έτσι, δίνουν το «πράσινο φως» για τη διενέργεια των πρώτων πλειστηριασμών με το πάτημα ενός κουμπιού, την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου.  

Με 158 ψήφους υπέρ και 34 κατά, οι συμβολαιογράφοι αποφάσισαν στην έκτακτη γενική τους συνέλευση να σταματήσουν την αποχή που είχαν κηρύξει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, ζητώντας από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα προστασίας τους, αλλά και να βελτιώσει το νομοθετικό καθεστώς της διαδικασίας που αφορά στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.  

Κάποια βήματα έγιναν, ωστόσο υπάρχουν ακόμη αντιδράσεις, και αυτό φάνηκε από την παραίτηση από το Δ.Σ. του συμβολαιογραφικού συλλόγου των 5 μελών (της μειοψηφίας) η οποία κατήγγειλε ως παράνομη τη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση και αποχώρησε.  

Κάτω από τα γραφεία του συλλόγου και όση ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη η έκτακτη γενική συνέλευση, οι διαμαρτυρίες συλλογικοτήτων έδιναν και έπαιρναν. Παρόντες τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», αλλά και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.