Αναρτήθηκαν στο TAXISnet όλοι οι τυχεροί των κληρώσεων που διεξήχθησαν από το υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που έγιναν τους μήνες Ιανουάριο - Σεπτεμβρίου και τον Νοέμβριο.

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά από τις δέκα κληρώσεις αναδείχθηκαν συνολικά 10.000 τυχεροί που θα λάβουν από 1.000 ευρώ.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στη διεύθυνση www.aade.gr και από εκεί στις «Δημόσιες Κληρώσεις», όπου θα μπορούν να δουν εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Επίσης το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ θα αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό των τυχερών στο TAXIS.

Η επόμενη κλήρωση που θα αφορά στις δαπάνες του Δεκεμβρίου θα γίνει στο τέλος Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι αριθμοί των λαχνών έχουν ήδη αναρτηθεί στο TAXIS και ο κάθε φορολογούμενος μπορεί να ενημερωθεί για το πόσους και ποιούς έχει στην κατοχή του με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής του σ' αυτό.

Τα χρήματα θα πιστωθούν την 29η Δεκεμβρίου, εφόσον βέβαια οι τυχεροί έχουν δηλώσει τους λογαριασμούς IBAN στην εφαρμογή, ενώ όσοι κερδίσουν και δεν έχουν δηλώσει τον λογαριασμό τους (θα πρέπει να είναι μόνοι δικαιούχοι ή πρώτοι) θα ειδοποιηθούν από την ΑΑΔΕ προκειμένου εντός τριών μηνών να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να λάβουν το έπαθλο.

Δείτε εδώ με ένα κλικ όλες τις κληρώσεις